Насловна Колумне Зоки изван оквира

Зоки изван оквира

0
Зоран Лековић

Пише: Сибин

Новинар Лековић Зоран савјесно се упитао чему постоји Савјет РТЦГ ако ништа не чини, осим што засиједајући одбија да се бави оним што спада у његову надлежност.

Е сад, прије него унеколико бочно приђемо проблему, није згорег напоменути да уколико се има савјест (велико Спинозино питање), утолико прије треба знати да она није чиста, али јесте оптерећена метафизичком пранаредбом, бременитом и етички потешком.

W3Schools

Јесте, јавни сервис јавно служи у сврху идеализације слике и прилике ДПС-а. Не само што финансирамо мини електране млађаног бизнис-визионара, већ сопственом цркавицом у етар пуштамо јавни сервис за који, ето, и аутор емисије Оквир, поменути Зоки, примјећује да работа све непрофесионалније, иду вели дотле, па ударне емисије уређују странци из Београда, по не-зна-се чијом диригентском палицом.

Јавни је, емитијуће обојен и искључив, нимало објективан, нарочито је то видљиво откако је из државне медија гајбе `ногирана` Рутовићка.

Примједбе пљуште на телечиновнички рад Миле Вуковић, која Зокија препознала као „субверзивни елемент“, и то ковертирала и адресирала великом параноидном прислушкивачку АНБ-у.

На протестима Подгорицом има картон-парола која поручује да је држава сервис грађана… Међутим, по свему судећи прије би се рекло како је држава шведски сто за депеес главешине, које не само да тестеришу националне паркове и уцијевчују ријеке, него нам и електронски прозор у свијет, без остатка, црноизбјељују.

Медијски маг, ружичасти Беба не Џаковић него Поповић, увелико прерастао у инфо-гебелсчића, па нам прекраја перцепцију и подмеће реалност, тако да смо понајмање реални и понајвише дубоко навучени на Дневник илити хепи трип пропаганду о општем захукталом напретку на свим нивоима и у свим правцима, чију локомотиву нико неће моћи зауставити, ни лековићи ни други зорани пресвучени у суботње шетаче који важе за слободне грађане, дакле оне који не препознају стварни интерес државе која је једино могућа и стабилна под сјенком ДПС руководства.

Јавни сервис је – привид телевизије! Докучите шта ово значи, а онда прешалтајте канал…

Прочитајте још:

О претпротесним протестима

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here