Насловна Политика Вучинић: Вријеме је за ново шаторско насеље (ВИДЕО)

Вучинић: Вријеме је за ново шаторско насеље (ВИДЕО)

0
Предсједник Радничке партије Јанко Вучинић

Једино протести какви су били 2. марта и недјељу дана раније, када је на улицe Подгорице изашло 15000 грађана, могу проузроковати пад режима и донијети слободу Црној Гори, казао је лидер Радничке партије Јанко Вучинић везано за протесте који ће се одржати у суботу у организацији „Одупри се – 97000“.

Он је у име партије дао пуну подршку и организаторима понудио сваки вид помоћи. Упозорио их је да буду опрезни.

„Промјена одлуке о неразилажењу након суботњег протеста није добра. Требало би да знају да се грађани нису окупили на те протесте ни због једног од организатора већ због огорчења и незадовољства општим стањем у друштву и, животне жеље да такво стање мијењају, односно оне који су их довели у такву ситуацију“, казао је Вучинић и нагласио:

W3Schools

Протести се стога не смију претворити у једнонедељне шетње које никада не би довеле до циља. Уколико се државни функционери оглуше о захтјеве очигледно је сазрело вријеме за ново шаторско насеље испред најважнијих државних институција на Булевару Св. Петра Цетињског или неки други вид радикализације а у границама мирног и законског протестног скупа“.

Он је демантовао писање режимских медија – Побједе, портала ЦдМ, портала Аналитике и Н телевизије, називајући их „гнусним лажима служби задужених за гушење бунта против мафијашког режима“.

Демантовао је и њихову објаву да је разлаз са ДФ-ом фингиран.

Вучинић је, на крају, све симпатизере Радничке партије позвао на протест.

Press povodom protesta i laznih „saznanja“ rezimskih medija !

Gepostet von Radnička partija am Donnerstag, 14. März 2019

Прочитајте још:

Пољопривредник Катнић: Сађењем лука против мрчних година

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here