Насловна Политика УРА: Кренуо незаустављиви пад Ђукановића, свиће Црној Гори

УРА: Кренуо незаустављиви пад Ђукановића, свиће Црној Гори

0
Милета Радованић

На данашње истраживање ЦЕДЕМ-а реаговали су из покрета УРА констатујући да је кренуо незаустављиви пад Ђукановића.

Најважнији показатељ истраживања је никад слабији рејтинг Демократске партије социјалиста. Све афере које су испливале и протести који су се дешавали евидентно су узели данак. Можда и најважнији елемент истраживања јесте да све више грађана полако напушта стеге које им је наметнула тридесетогодишња непромијена власт и да ослобођени страха све јаче говоре да су против ДПС. Чак и ЦЕДЕМ више не крије бродолом Демократске партије социјалиста. Пад Ђукановића ће бити болан за криминалце и олигархе а срећан за Црну Гору. Питамо се само зноји ли се Ђукановић данас као на прес конференцији у Вили Горица, истиче генерални секретар Уре, Милета Радованић.

Он сматра да истраживање треба узети са одређеном дозом резерве.

W3Schools

-Важно је истаћи да истраживање треба читати као релативно, не насиједајући на могућу политичку калкулацију која се често крије иза наручиоца истраживања. Ово не треба да буде никакав сигнал опозицији да похрли на изборе већ морамо сви заједно наставити нашу мисију стварања снажног притиска на власт у циљу остваривања могућности за фер и демократско изјашњавање. Уколико до тога дође, ДПС неће имати ни ових наведених 34 одсто, казао је Радованић

У Ури се, кажу, нису никада бавили калкулацијама и истраживањима.

-Што се Уре тиче, никада се нисмо бавили истраживањима већ смо потпуно самоувјерено водили своју политику. Покушавамо да на све начине изградимо јасну проевропску алтернативу и понудимо конструктивну и јасну политичку опцију која свој програм неће базирати на популизму, лажном патриотизму или превазиђеној политици прошлости. Радује нас да је и ЦЕДЕМ констатовао да смо порасли дупло у односу на прошлу годину. То потврђује и велики прилив нових чланова и симпатизера који се десио у току прољећа. УРА се никада није бавила политиканством и калкулацијама већ искључиво жељом за промјенама. Очигледно је да све више грађана препознаје нашу искрену борбу за бољу и другачију Црну Гору, закључио је Радованић.


ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here