Насловна Издвојено У финансијским малверзацијама учествовао братанић Дана Петровића и „пријатељ“ судије Сузане Мугоше!...

У финансијским малверзацијама учествовао братанић Дана Петровића и „пријатељ“ судије Сузане Мугоше! (АУДИО)

0
Suzana,
Сузана Мугоша

Један од главних актера у афери Клап и Вардар је и Предраг Петровић, братанић Данила Дана Петровића, власника Цијевне комерц, пише портал „Борба“.

Петровић је актер једног од аудио снимака који су у посједу инсајдера Дејана Лакића, а сада су и у посједу српских служби.

Иначе, кћерка Предрага Петровића је удата за сина Сузане Мугоше, судије Вишег суда, која је судила у монтираном политичком поступку за “државни удар”. Она је у том процесу осудила лидере ДФ-а Андрију Мандића и Милана Кнежевића на по пет година затвора.

W3Schools

На снимку, који објављује Борба, чује се разговор између Лакића и Предрага Петровића, а везано за одређена дуговања и давање пара на камату. Снимак траје 6 минута и 13 секунди и објављен је на Јутјуб каналу Дејана Лакића, под насловом: “Dejan Lakić vs Cijevna Komerc vs GP Mićoni, mart 2015, afera Vardar i Klap 1 dio”.

Лакић је раније оптужио Данила Дана Петровића, који му је, како тврди, тетак, за финансијске малверзације и за давање пара на камату.

На поменутом снимку се Лакић и Предраг Петровић свађају око дуговања и прребијања дугова, а помињу се и скупоцјени аутомобили, јахте и давање пара на камату.

Лакић се тренутно налази у екстрадиционом притвору у Београду, а ухапшен је по потјерници црногорске полиције.

Лакић је протеклих мјесеци износио низ тешких оптужби везано за породицу Ђукановић, али и на рачун високих службеника и функционера ДПС-а, који су, како наглашава, покушали на све начин на угрозе његов и живот његове породице.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here