Насловна Руски Поглед У Црној Гори прошле године ноћило три милиона Руса

У Црној Гори прошле године ноћило три милиона Руса

0

У Црној Гори прошле године је остварено више од три милиона ноћења руских туриста, од чега је два милиона било у Будви, рекла је директор будванске Туристичке организације Маја Лијешевић на Московском међународном сајму путовања и туризма, преноси РТЦГ.

Лијешевићева је навела да Туристичка организација Будве и ове године очекује добру посјету руских туриста на будванској ривијери.

„Према тренутном букингу, можемо очекивати добру посјету руских туриста и ове године“, истакла је Лијешевићева и додала да је у Москви присутан и значајан број будванских хотелијера, јавила је Срна, преноси „Блиц“.

W3Schools

Она је навела да је већина руских туриста, који су посетили будвански штанд на „МИТТ 2019“, изразила задовољство добром авио-повезаношћу са црногорским дестинацијама.

Туристичка понуда Црне Горе је на „МИТТ 2019“ представљена у организацији Националне туристичке организације и Министарства одрживог развоја и туризма, а у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Русији.

Најзначајнија туристичка сајамска манифестација у Русији, која се у Москви одржава од 12. до 14. марта, окупља више од 2.500 излагача.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here