Насловна Политика Тадић: Кнежевић да каже којим лидерима из ДС-а је давао новац

Тадић: Кнежевић да каже којим лидерима из ДС-а је давао новац

0
boris-tadic
Борис Тадић

Лидер Социјалдемократрске странке Борис Тадић затражио од предсједника Атлас групе Душка Кнежевића да прецизира којим је то „лидерима ДС давао новац на руке“.

Кнежевић, за којим је Црна Гора расписала потјерницу и који каже да је „у немилости због Мила Ђукановића“, изјавио је недавно у инетрвууу за РТС да је, осим Ђукановићу и његовој Демократској партији социјлиста, новац давао и политичарима у Србији, односно људима из Демократске странке, у вријеме када је Тадић био њихов предсједник.

Након што је Кнежевић изјавио да је у претходних 10, 15 година финансирао и ДС уплаћивањем новца на стране рачуне, као и давањем новца на руке лидерима те странке, Тадић га је позвао да прецизира о којим је лидерима ријеч, јер, како каже, „овако оставља простор за тумачење да је мени лично давао новац или да је у вријеме мог мандата финансирао странку уплаћивањем новца на неке тајне рачуне“.

W3Schools

„Никада нисам узео било какав новац од Кнежевића, нити сам икада имао сазнања да је било ко из странке коју сам водио то учинио“, навео је Тадић и поручио Кнежевићу да јавно одговори коме је из ДС давао новац на руке и на који страни рачун је уплаћивао новац.

Кнежевић је, међутим, говорећи о томе у интервјуу, рекао да сада не би „отварао питање Србије“.

Прочитајте још:

Кнежевић за ИН4С: Не може вођа криминалаца бити на челу Црне Горе

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here