Насловна Политика СЗС: Власти Србије и Црне Горе да престану свађати народ

СЗС: Власти Србије и Црне Горе да престану свађати народ

0
savez za srbiju
Савез за Србију

Спречавањем професора Дејана Мировића да уђе на територију државе у којој је рођен, потврђено је писање медија да је Црна Гора направила спискове неподобних грађана Србије којима је због њихових ставова забрањен улазак у земљу, саопштио је Савез за Србију.

У саопштењу се подсећа да црногорски режим већ годинама дозвољава многобројним криминалцима из Србије да спас од српског правосуђа нађу у Црној Гори, из које са својим црногорским колегама руководе највећим делом најтежих криминалних активности, укључујући и бизнис са наркотицима.

„За све њих је Црна Гора постала сигурна кућа, док се у исто време поштеним грађанима Србије брани да посете куће у којима су одрасли, а такви потези црногорских власти, чији је циљ да прикаже како је Србија 1918. године окупирала Црну Гору, прете да доведу до драматичних последица по односе између наше две државе“, истичу из Савеза и поручују:

„Савез за Србију позива представнике власти у Србији и Црној Гори да престану да зарад свог опстанка на власти свађају два братска народа“.


ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here