Насловна Мозаик Свјетска модна блогерка – ћерка познатог црногорског бизнисмена

Свјетска модна блогерка – ћерка познатог црногорског бизнисмена

0

Насљедница предсједника Атлас групе Душка Кнежевића, тридесетогодишља Мија Кнежевић, маље је позната овдашњој јавности јер од малена живи у свјетским метрополама. 

Рођена у Београду, богата насљедница никад „популарнијег“ црногорског бизнисмена, одлучила је да се опроба у модним водама и отисне се што даље од очевог бизниса. Школовала се у Швајцарској, па у Лондону, да би потом отишла у Њујорк који је био пресудан да изгради свој стил који је најближи минимализму, са малом дозом бохо гламура. Наиме, Мија је модна блогерка и по свему судећи – веома успјешна.

Можда за Мију у Црној Гори и Србији људи нису чули, али њено име је више него познато Ани Винтур.

Једна од блогерки која спада у топ три даме које су кројиле свјетску блогсферу је свакако Мија, која од 2008. године води модни блог под именом „Миј-а-портер“ гдје има преко 270.000 пратилаца.

Медији наводе да је од мајке наслиједила беспрекоран укус, као и омиљени комад у гардероберу, а то су свијетле Левис 501 фармерке.

Mija Knežević
Мија Кнежевић

Имала је прилику да буде заштитно лице неколико кампања, а једна коју је урадила за „Сиднеy то wеар“ је по жељи Ане Винтур завршила у Вогу. Појавила се и у мноштву престижних модних магазина попут „Ела“, „Космополитена“, „Харперс Базара“ и осталих, а прије пар година је заинтересовала и најпознатију америчку блогерку Леандру Медин, која уређује чувени модни блог „Мен Репеллер“, и била је њена гошћа у рубрици „Неw Yорк Цлосетс“ гдје је отворила врата свог ормара и показала омиљене комбинације.

„Мен Репеллер је градоначелник њујоршке моде и прилика да на том блогу представим свој ормар је изузетна част и задовољство. Ово је једно од највећих признања које сам добила од кад сам покренула свој блог“, изјавила је тада Мија.

Њен блог карактерише несвакидашња и оригинална комбинација стила и умјетности, који су, како она сама објашњава, два кључна фактора у моди. Мија сматра да је једноставност у понашању и облачењу најотменија, а њени фанови широм свијета и признања у свијету моде потврђују да је у праву.

Прочитајте још:

Кнежевић: Марковићу, знате да имам снимке главе клептократског система са састанака у Зети

The post Свјетска модна блогерка – ћерка познатог црногорског бизнисмена appeared first on ИН4С.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here