Насловна Насловна Сумњиво лице: Душко Голубовић под посебним скенером на београдском аеродрому

Сумњиво лице: Душко Голубовић под посебним скенером на београдском аеродрому

0
Аеродром у Београду

Бивши високи функционер Агенције за националну безбједност и један од најважнијих људи у Ђукановићевиј паралелној безбједносној структури, Душко Голубовић, у суботу је задржан на београдском аеродрому и подвргнут посебној контроли.

Како сазнаје наш портал, Голубовић је на цијели поступак врло бурно реаговао, позивајући се на полицијску колегијалност и на чињеницу да је врло често у Србији.

По свему судећи, државни органи Србије немају исти сензибилитет према представницима регуларних и паралелних безбједносних структура Црне Горе као у претходном периоду.

W3Schools

Подсјећамо, Србија је званично забранила већој групи људи из Црне Горе, за које постоје процјене да су повезани са криминалним круговима, улазак у земљу.

Голубовић, бивши службеник АНБ, у јавности је у више наврата довођен у везу са криминалним подземљем.

Он је крајем априла 2015. године напустио АНБ, а у јавности су се појавиле информације да би поново могао да се врати у службу.

Током 2015. године, бачена је експлозивна направа у двориште куће Голубовићеве мајке у подгоричком насељу Горња Горица, а претходно је бачена бомба и на његов кафе „Макијато“ у подгоричком насељу „Сити кварт“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here