Насловна Поглед Суљо Мустафић на европском путу: Народни стан за народне паре

Суљо Мустафић на европском путу: Народни стан за народне паре

0
Суљо Мустафић

Пише: Никола Васојевић

Суљо Мустафић, политички директор Бошњачке странке, данас се похвалио како је његова странка примљена у Европску народну партију. При томе је одржао тираду о борби против корупције, европским вриједностима, демократији, НАТО-у, владавини права и посталим фразама. Суљо онако демократски, дакле, напредује на европском путу, припомаже га ДПС и ето на видику Брисела, Лондона, Стразбура и осталих европских престоница.

Када се прочитају његове препоруке за чланство у европској партији човјек просто не може да вјерује да се ради о човјеку који је стан добијен од државе вриједан стотину хиљада евра и који је добио, такорећи, на поклон продао, а да на ту трансакцију чак није платио ни порез (барем тако пишу домаћи медији). Суљо онако европски и шмекерски стрпао је у џеп на десетине хиљада евра и све то о трошку обичних грађана, односно обичног народа и након тога пријавио се за чланство у Европску народну партију. Да ли су баш те народне паре биле пресудне за Суљову нову народну странку не знам, али је некако симпатично и интересантно да се након поменутих антинародних стамбених трансакција Суљо учланио у европску заједницу народних странака.

W3Schools

Претпостављам да ће Суљо и његови сарадници под новим европским кровом имати шта ново да кажу новим страначким колегама. На примјер, како да дођу до станова под повољним околностима, како да их након тога продају и увећају конто на жиро рачуну. Не сумњамо да ће та метода бити посебна тема неке страначке службе Европске народне партије, посебно оне о корупцији и владавини права!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here