Насловна Политика СНП: Због односа власти према Митрополији нећемо присуствовати прослави 13. јула

СНП: Због односа власти према Митрополији нећемо присуствовати прослави 13. јула

0
snp
СНП

Из Социјалистичке народне партије саопштили су да са посебном пијететом његују значај 13.јула, једног од, како кажу, највећих датума црногорске историје. Додали су да ће у том правцу њихова партија обиљежити овај дан и тиме још једном послати поруку антифашизма и европских вриједности.

СНП је увијек поштовала име, богату традицију и све оне датуме који величају славне и богате вриједности државе Црне Горе, наводи се у саопштењу ове партије.

Додали су да Црна Гора пролази тежак период у којем дијалог и консензус представљају пријеку потребу уколико желимо излаз из дубоке економске и политичке кризе.

W3Schools

Они истичу да последња актуелна дешавања и однос власти према Митрополији црногорско-приморској, продубљују јаз и кризу на свим нивоима.

Управо због тог и таквог односа према канонски признатој цркви, нашој Митрополији, натјерала нас је да заузмемо став неприсуствовања вечерашњој прослави поводом обиљежавања овог славног датума, указали су они.

СНП закључује да овим чином не бојкотује обиљежавање овог датума, већ искључиво исказује свој однос према актуелној власти која организује овај свечани пријем.

Прочитајте још:

СКАНДАЛОЗНО: Албанци се шире православном светињом у Свачу, нашој Цркви забрањен приступ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here