Насловна Политика СНП поручио Демократама: Шићарџијски напади на СНП су контрапродуктивни

СНП поручио Демократама: Шићарџијски напади на СНП су контрапродуктивни

0
Joković
Владимир Јоковић

Из Социјалистичке народне партије Црне Горе истакли су да се свим срцем залажу за што јаче и искрено опозиционо дјеловање, како би се десиле неминовне промјене у Црној Гори. Такође, свим актерима политичке збиље упутили су јасну поруку – Никада нисмо дијелили, већ смо уједињавали!

Нагласили су да се у континуитету залажу за побједу над овим режимом и системом који је уназадио Црну Гору, а не за подјеле у опозицији, те да би то би аутори, који су смислили сличан слоган, морали знати. Оцјењују да ће сваку опаску или помисао да СНП ради у корист некога, ван опозиционих редова, приписати злонамјерним и политичким аналфабетама.

Поручили су Демократама да су покушај предсједника СНП Владимира Јоковића да помогне и њима и цијелој опозицији, морали схватити као добронамјеран, како се не би препустила которска власт ДПС-у.

W3Schools

„Нити Владимир Јоковић, нити Владимир Јокић нису, без намјере да градирамо било чији значај, битни у овој причи, већ је битно опозиционо јединство и промјена ове ненародне власти. Стога свако реаговање и одашиљање отровних стрелица ка нама од стране одређених, можда и самозаљубљених лидера, не доживљавамо као напад на нас, јер је СНП била са својом народом сво вријеме, већ као атак на акционо јединство укупне опозиције. Стварање конфузних ситуација у опозиционим редовима не иде никоме у прилог. Шићарџијски напади на СНП су контрапродуктивни и то ће се врло брзо показати.

Помињете предсједника Берана Драгослава Шћекића, који је на ту функцију дошао народном вољом и не заступа личне интересе, већ грађана који су му дали повјерење и није везан за функцију, нити фотељу, као неки други.

Очигледно је да некоме, чак и на опозиционој сцени, не одговара ојачани и консолидовани СНП, али то није наш проблем, већ оних који су у једном тренутку хтјели да га воде и преузму, али кад им тај наум није успио – напустили су га. СНП ЦГ је бренд и баш као онај Његошев орах, тврд је и воћка је чудновата, те су многи на њега зубе поломили.

Стога не помаже ни уплитање наших бивших искључених чланова и одборника из Котора, јер су они због непоштовања Статута и бојкотом органа странке, сами себе искључили из СНП-а и не могу се више представљати СНП-ом.

Апострифирамо и даље искрено опозиционо јединство и ми ћемо га кроз савез „Да свако има“ јачати. Можда у том грму лежи зец, можда се неко уплашио ерозије и калирања сопствене снаге па се куражи нападајући нас.

И на концу, није на нама да судимо одбјеглима из наше куће, били млади или стари, јер смо ми и даље добри домаћини који чувају свој дом и врло се добро држимо оне чувене: “Поштујемо туђе, али не дамо своје.”, закључили су из СНП-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here