Насловна Политика СНП: Демократе, забољела вас је истина и пад рејтинга

СНП: Демократе, забољела вас је истина и пад рејтинга

0
SNP
СНП, лого

„Истина је јунак, држи се ко стена, и кад на њу крене ала, и кад мислиш да је пала, побједа је њена“, казао је велики Чика Јова Змај. Господо демократе, у вашем науму да се са свима свађате и да ваша буде последња, схватили смо да вас нешто жуља, тишти, притиска. И дошли смо до једноставног закључка. Губитници сте, јер вам од лијепог васпитања које смо вам уграђивали није остало ништа.

„Забољела вас је истина, демократе. Заболио вас је пад рејтинга и незавршена мисија рушења часног СНП који вас је изњедрио. Е, ту лежи највећа количина ваше душевне боли. Исфрустрирани сте и подоста искомплексирани растом рејтинга СНП, јер ми радимо за добро Црне Горе“, наводе у саопштењу из СНП-а.

Из ове партије поручују демократама да су све своје наде и измишљотине полажили на карту наводног повезивања СНП и ДПС, јер на тај начин покушавају да оперу своју срамоту због штете коју су нанијели СНП и да се представе као једини борци против ДПС. Часни СНП нико неће помјерити са темеља чојске Црне Горе. Кад би бахатост, ароганција, надобудност били благо, били бисте богатији од Била Гејтса, а у кодексу понашања и моралности, на ивици сиромаштва.

W3Schools

Поносни смо што је наш предсједник Јоковић угледни привредник. Али смо још поноснији што никада није продавао ни пенџетирао образ као ви, код разних лобија, страних амбасада, да би добио новац за рад странке. И то оне странке која се персонификује у једном лицу, лицу које нема става ни о српском језику, ни о цркви ни о вјери, ни о националном бићу. Упркос томе ми ћемо и даље тежити и радити на опозиционој слози и подржаћемо сваку акцију која води јединству„, поручују из СНП-а.

Док нападате нас, ниједним гестом, нити ријечју, не поменусте Душка Марковића, јер вам можда као бивши шеф ДБ, нешто зна . Сад нам је јасно у потпуности због чега су Алекса и његови пулени, напуштајући СНП однијели базу података, са именима и бројевима телефона наших чланова и компјутерске шифре. Управо су им ти подаци били потребни да зову наше чланове и шире лажи и измишљотине попут ове данашње. Говори о части онај који је направио дугове од сто хиљада еура. Говори нам онај који је отимао мандате. Говори о куповини части онај који не зна да се не може купити оно што код њега не постоји„, истичу из ове партије.

И кад говоримо о пустошењу СНП, да га подсјетимо да је из СНП однио све, али је оставио “подест” коју смо му направили да би се на њега пео, како би мало више вирио изнад говорнице СНП. Очигледно, да ће морати у политичком и сваком другом смислу још да расте, а „подест“ ћемо му првом приликом спаковати и послати, како би досегао макар елементарне висине достојанства. Жао нам је што за њега не можемо направити „подест“ за морал и част.

На крају саопштења СНП ЦГ поручује да наставља са својом активностима, а да Демократе наставе да се свађају, до подна са собом, од подна са цијелим свијетом. Остаће уписани, као неко, ко је плесао само једно љето, а они су ту, часних двадесет једну годину. И још нешто, оканите се ћорава посла, порадите на враћању унутаропозиционог повјерења, уозбиљите се, јер ово неко и чита и гледа. Сад кад сте се испуцали саопштењима, ипак се надамо да ћете се окренути решавању проблема катастрофалне друштвено-економске кризе. Ако се то, пак, не деси, све што дође, ми смо му наредни.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here