Насловна Политика СНП Бијело Поље: ДПС отјерао грађане са сјевера, локалној тиранији је крај

СНП Бијело Поље: ДПС отјерао грађане са сјевера, локалној тиранији је крај

0
Бијело Поље

Најновији извјештај МОНСТАТ-а само потврђује оно што ми упорно понављамо, а то је чињеница да тежак економски положај, лош стандард и услови живота тјерају наше људе да у великом броју напуштају своје домове у потрази за бољим животом, наводи се у саопштењу Општинског одбора  Социјалистичке народне партије Бијело Поље.

Они указују да чињеницу да је скоро 2000 људи само у прошлој години отишло је из државе. Општински одбор СНП Бијело Поље је, како су истакли, са жаљењем је примио и “забрињавајући детаљ“ да је трећина оних који су напустили Црну Гору управо из Бијелог Поља.

Погубна политика Владе Црне Горе, маћехински однос према Бијелом Пољу, тјерају наше грађане да потраже неко боље мјесто за живот. Све што је могло да се уништи, ДПС је са својим коалиционим партнерима уништио“, казали су из бјелопољског одбора ове странке.

W3Schools

Сјевер и Бијело Поље им, како тврде они, искључиво служе за пуста и празна предизборна обећања. Највећа достигнућа ове власти су, истакли су даље, затворене фабрике, неулагања у сеоску инфрастуктуру и партијска запошљавања.

Али, овој локалној тиранији се ближи крај. Скори ванредни избори послаће и ове бјелопољске политичке моћнике у прошлост“, додали су.

Нека нова власт, заједно са СНП-ом градиће љепше, богатије Бијело Поље, које ће водити рачуна о својим грађанима и њиховим интересима“, закључују из СНП-а.

Прочитајте још:

Стаматовић: Подржавамо став патријарха Иринеја – нема предаје и поделе КиМ!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here