Naslovna Izdvojeno Slika i prilika separatističkih vlasti na KiM: Ovo i nas čeka u...

Slika i prilika separatističkih vlasti na KiM: Ovo i nas čeka u CG ako se donese zakon protiv SPC

0
KiM
Oskrnavljena grobnica u Lipljanu

Najnoviji vandalski čin skrnavljenja srpskog pravoslavnog groblja u Lipljanu, pokazuje odnos separatističkih vlasti na okupiranom djelu Srbije, na Kosovu i Metohiji prema pravoslavnom srpskom življu.

Ovakvo ponašanje pokazuje odsustvo osnovnih civilicacionih normi i predstavlja težak udarac za srpski narod ovog kraja koji poslednjih dvadeset godina pokušava da opstane u teškim uslovima etničke i verske diskriminacije, oštro je osudila na svom sajtu Eparhija Raško-preizrenska.

Eparhija očekuje od tzv. Kosovske* policije da pronađe počinitelje ovog vandalskog napada i privede ih pred lice pravde!

W3Schools

Slika i prilika separatističkih vlasti na Kosovu i Metohiji…. Ovo i nas čeka u Crnoj Gori ako se donese i ako se bude sproveo zakon protiv SPC, kojim ne žele da uzimaju samo hramove već i groblja naših predaka i da država onda na sebe uzme obavezu da te grobove skrnavi i briše sa njih tragove srpskog identiteta, kao što je skoro izvjesna osoba u Ozrinićima uradila sa grobom svoga đeda, reagovao je Marko Kovačević.
I nemojte misliti da nisu spremni to da urade. U pitanju su oni koji su i Njegošu grob srušili i oskrnavili, poručio je on.


POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here