Насловна Издвојено Слика и прилика сепаратистичких власти на КиМ: Ово и нас чека у...

Слика и прилика сепаратистичких власти на КиМ: Ово и нас чека у ЦГ ако се донесе закон против СПЦ

0
KiM
Оскрнављена гробница у Липљану

Најновији вандалски чин скрнављења српског православног гробља у Липљану, показује однос сепаратистичких власти на окупираном дјелу Србије, на Косову и Метохији према православном српском живљу.

Овакво понашање показује одсуство основних цивилицационих норми и представља тежак ударац за српски народ овог краја који последњих двадесет година покушава да опстане у тешким условима етничке и верске дискриминације, оштро је осудила на свом сајту Епархија Рашко-преизренска.

Епархија очекује од тзв. Косовске* полиције да пронађе починитеље овог вандалског напада и приведе их пред лице правде!

W3Schools

Слика и прилика сепаратистичких власти на Косову и Метохији…. Ово и нас чека у Црној Гори ако се донесе и ако се буде спровео закон против СПЦ, којим не желе да узимају само храмове већ и гробља наших предака и да држава онда на себе узме обавезу да те гробове скрнави и брише са њих трагове српског идентитета, као што је скоро извјесна особа у Озринићима урадила са гробом свога ђеда, реаговао је Марко Ковачевић.
И немојте мислити да нису спремни то да ураде. У питању су они који су и Његошу гроб срушили и оскрнавили, поручио је он.


ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here