Насловна Друштво Шеф „кавчана“ Слободан Кашћелан данас у судници?!

Шеф „кавчана“ Слободан Кашћелан данас у судници?!

0
Kascelan hapsenje-
Слободан Кашћелан данас би требало да се појави у Вишем суду

Суђење кавачком клану, које би требало да се одржи данас, вјероватно ће бити одложено, јер је прије три дана вођа тог клана и првоосумњичени у том предмету Слободан Кашћелан изручен Црној Гори, пишу „Дневне новине“

Безбједност у Истражном затвору подигнута на највиши ниво, наводни шефови криминалних кланова изоловани и под видео-надзором, јер шефа кавчана данас воде у Виши суд.

Због двојице шефова зараћених криминалних кланова – Слободана Кашћелана и Милића – Миње Шаковића, безбједност је подигнута на највиши степен у Истражном затвору.

Кавачанин и шкаљарац изоловани су, не могу се срести и смјештени су у посебним собама које су под двадесетчетворочасовним надзором, пишу „Вијести“

Кашћелан и Шаковић истог дана завршили су иза спушких решетака.

Кашћелан се како се наводи у оптужници Специјалног тужилаштва, терети да је крајем маја 2010. на подручју општина Котор, Тиват и Будва организовао криминалну организацију ради стицања незаконите добити, те да је организовао дјеловање криминалне организације уз примјену тачно одређених правила и унутрашње контроле, при чему је сваки члан имао унапријед одређен задатак и улогу.

Терете га да је формирао петнаесточлану групу која се бавила изнудама, зеленашењем, недозвољеним држањем оружја и експлозивних материја, шверцом дроге, митом и прањем новца. Црна Гора га тражи и због сумње да је у Прчњу 2010. са умишљајем покушао да убије Игора Марковића.

Прочитајте ЈОШ: 

„Гробари“ опомињу: Од великог чојства остала је сета, албанска се војска Црном Гором шета

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here