Насловна Политика СДП: Демократе мало “за“ па мало “против“ – измишљају опструкције

СДП: Демократе мало “за“ па мало “против“ – измишљају опструкције

0
Фото: ЦдМ

Није коректно да након напуштања сједнице колеге Коњевића, колеге из Демократа политички нападају легитиман став Коњевића, а док је он био присутан на сједници о томе нијесу говорили, наводи се у саопштењу СДП-а.

Из те странке додају да се надају да је и даље на снази предлог Демократа који су прије два дана на састанаку са представницима других политичких партија изнијели, а у којем су тражили да се опозициони представници обавезују на међусобно ненападање и уздржавање од изношење негативних изјава и коментара.

СДП подсјећа да је Коњевић упутио писмо предсједнику Административног одбора и затражио хитно одржавање сједнице.

W3Schools

Дакле нема говора о било каквој опструкцији. На данашњој сједници посланик Коњевић није у својим излагања ни једном ријечју споменуо Демократску Црну Гору или неког од њених званичника, а колеге из Демократа нијесу биле против његовог приједлога. Они су се чак и солидарисали са ставом колеге Коњевића напуштајући сједницу након што је он то учинио, казали су из СПД-а.

Ова странка је закључила поруком колегама из Демократа како “није добро да им се свако мало привиђају неки дилови било јавни или тајни“.

Прочитајте још:

Коњевић и Рудовић напустили сједницу, Демократе их оптужиле за опструкцију, па и они напустили

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here