Насловна Политика Радничка партија: Масовним протестом за породицу, за ближње, за свој народ

Радничка партија: Масовним протестом за породицу, за ближње, за свој народ

0
Радован Тошковић

Афера Ђукановић која потреса и тријезни Црну Гору долази као једини спас за опљачкани црногорски народ и државу, односно крај режиму који је окупирао сопствени народ и државу и држи га у ропству већ тридесет година, наводи се у саопштењу које потписује Радован Тошковић, предсједник Општинског одбора Подгорица Радничке партије.

Тошковић сматра да ће протестна окупљања бити све масовније јер, како каже, грађани се једино тако могу ослободити од зле власти и свих њених помагача и слуга.

Он је навео да је изгледало тако да се народ дужи низ година привикавао да буде “задовољни роб у сиромашној државици“, а да се, додао је, насупрот томе режим све више у разврату богаства и раскоши неморално богатио и уживао на несрећу сопственог народа.

‘Биједно и мизерно је гледати слуге режима како бране и оправдавају режим тако да слободни грађани желе да се дезинфекују од заразе неморала пљачке корупције и других друштвених гадости које су исписале биографију црногорског режима на челу са Ђукановићем.“, сматрају из Радничке партије.

Они истичу да народни протести за смјену режима морају окупити све слободне и разумне људе који желе слободан, цивилизован живот и богат стандард, све оно што до сад нису имали због, додају из ове стране, зла и пљачке од стране режима.

Сви грађани дођите без ичијег позива на будуће протесте, позив никоме не треба јер најсветији позив је борба за породицу, за ближње, за црногорски народ који неће да живи у биједи и ропству.“, каже Тошковић.

“Масовни протести грађана ће показати снагу народа, снагу слободе која ће побиједити зло и ропство режима под којим стење црногорски народ који не припада мафијашкој хоботници на челу са Ђукановићем.“, закључује он.

Прочитајте још:

Душко Кнежевић: Хтјели су и мене лажно да оптуже за државни удар

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here