Насловна Колумне Пресуда српском бићу

Пресуда српском бићу

0
Суђење за „државни удар“ и Миливоје Катнић

Амба(САД)а похвалила пресуду, као и ништа мање влажни и магловити, кишовити острвљани, који ЕУ цимају са фамозним брегзитом, тако типичним за њих, одвећ гордим и безмало ексцентричним, ма лицемјерним и у савезничком издању недајбоже никоме.

– Лијепо су, између осталог вратили Асанжу; чврста му бијаше гаранција њихова демократија!

Него, у Тирани која је заиста устала противу домаће тираније, Колинда Г. К. изјавила да је разочарана мањком интересовања које ЕУ показују према Западном Балкану.

W3Schools

Тако то данас ради државник, а не да се као каква тетка препире са Хашимом и од тога аутоматски прави сензационалистичку вијест у Куриру, тој патолошкој жутари у којој имамо само порнографије, несрећа, ужасних убистава и сахрана…

Као што је у нас (а ко смо то сад ми?), медијско мед и млијеко препознато у ружичастом Пинку који је продужетак штампарске грешке каква је Побједа, са све њеним булеварским „читаоцима“ који су јуче били у екстази па и хистерији, повод пресуда, чији је процес, очигледно, сам себи био довољан, како нам гостујући код Комненића, прецизно појасни Шоћ.

Али Западни полицајац и превејани лисац дали закључну оцјену: у малој енд чојској и НАТО земљи, побједило право! Пресудом показали да се направио отклон од руске тоталитарне и по глобални поредак опасно репресивне свијест, итд., на дан кад је фашизму дошао крај.

Иза сваке моћи лажи, чучи много симболичког и знаковитог, па и у овом случају, који се водио под плаштом тзв. права и правде.

Остаје још само ово: да видимо како ће Сербија одреаговати на чињеницу да се српском народу у Црној Гори ништа мање као и њеним лидерима пресудило.

Како ће спољна певаљка позната као Дачић нам Ивица проговорити о овом „политичком памфлету“, треба ли рећи апсолутно антисрпском…

Или ће нас, можда, матица повући на дно, и ту оставити?!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here