Насловна Насловна Пјесма „Тамо далеко“ избезумила ДПС: „Србија није тамо далеко, него све даље...

Пјесма „Тамо далеко“ избезумила ДПС: „Србија није тамо далеко, него све даље и даље“ (ВИДЕО)

0
Фото: Владимир Павићевић

Поводом 800 година самосталности Српске православне цркве и 630 година Косовске битке, хуманитарна фондација „Делије“ синоћ је на Канли кули у Херцег Новом организовала 29. хуманитарни концерт „За наше Косово и Метохију“.

На овом величанственом спектаклу народ Црне Горе је показао да није заборавио своју браћу на Космету.

W3Schools

Искрена емоција са којом је публика на ногама и уз Влада Георгијева отпјевала пјесму „Тамо далеко“, изазвала је нервозну реакцију „патриота“ из ОО херцегновског ДПС-а.

Њихово саопштење преносимо интегрално.

„Тако су заправо најбоље представили себе. Логично би било да се саопштењем огласио било ко из Србије, макар и Бећковић Матија да витешки одбрани земљу из које потиче. Зато у одсуству истог, да се не би ћерали, а ћерат ћемо се ако буде требало, тзв. хуманитарним концертом у Новом, Србија више није „тамо далеко“, него све даље и даље.

Тзв. хуманисти мисле да је Црна Гора добра само када се из ње скупљају прилози и шаљу ван Црне Горе. Тзв. хуманисти мисле да је Црна Гора добра само када се у њој не плаћа порез на тзв. хуманитарне концерте. Тзв. хуманисти мисле да је Црна Гора добра само када хуманитарни концерти служе као параван за политичке сврхе. Тзв. хуманисти мисле да је Црна Гора добра само када ћути. Тзв. хуманисти мисле да Црна Гора ни данас није своја, самостална и независна.

На политичком скупу, који се не може одржати ван туристичке сезоне јер не би имао ко да дође, показали су се сви: од првих редова у којима се не зна ко је кога више цјеливао и гдје, преко публике на пречац освојене неодржаним промоцијама Туристичке организације и Општине, па до пјевача, дежурног мрзитеља Црне Горе. О пословним везама истог, Туристичке организације која се препознаје по промоцији лица са расписане потјернице и Општине којом сложно управљају ови што се тобоже свађају, другом приликом.

Показали су се и организатори тзв. туристичке манифестације „Трг од ћирилице“ у оквиру које је одржан туристичко-политички концерт, као и низ других догађаја који имају везе са туризмом колико и политичке партије које воде Херцег Нови са демократијом.

Пјесма нас је одржала

Очекујемо да ће сви заједно бити присутни на тзв. Светостефанском сабору на којем ће поред епископа, засигурно учешће узети и представници политичких партија и Општине Херцег Нови. Вјерујемо да ће се добро братски исцјеливати, још боље сакрити све што знају једни о другима, и да ће их на крају, када пућну бијели дим као знак помирења, дочекати бакљада у дугиним бојама истих оних који су је приредили синоћ“, закључили су они.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here