Насловна Друштво Објављен узнемирујући снимак пребијања младића у Бијелом Пољу (ВИДЕО)

Објављен узнемирујући снимак пребијања младића у Бијелом Пољу (ВИДЕО)

0
Адем Гредић

Адем Гредић (21) из бјелопољског мјесног центра Расово претучен је у суботу око 22 часа у Индустријској улици у насељу Недакуси. Претукла су га, према казивању Гредића, тројица средовјечних мушкараца из села Бољанина, за којима полиција још трага, пишу Дневне новине.

Селва Гредић, мајка повријеђеног младића, испричала је да није постојао никакав повод да њен син буде брутално претучен.

Све се одиграло испред пекаре ‘Шар’ преко пута супермаркета ‘Воли’ у насељу Недакуси. Адем је ушао у пекару да купи пицу када га је најприје ухватио за руку један од силеџија са намјером, да му наводно нешто каже. Затим су притрчала и остала двојица и ударали су га металном шипком по глави и осталим дјеловима тијела. Мој син је усљед удараца пао на тло. У несвјесном стању, превезен је у градску здравствену установу”, испричала је мајка повријеђеног.

W3Schools

Како је навела, медицински је збринут и са тешким повредама смјештен на хирушко ортопедско одјељење бјелопољске болнице. Повријеђени Гредић, испричао је да је насилнике познавао из виђења, али да никада са њима није имао било какав конфликт.

U Bijelom Polju se prije dva dana, 10.08.2019. godine desio nemio događaj, gdje su dva mladića A. Gredić i N. Bašić iz Rasova, ispred pekare „Šar“ u blizini tržnog centra „Voli“ u Bijelom Polju napadnuti od strane I. Rakovića iz Boljanine i još jednog za sada nepoznatog lica. Tom prilikom Grediću su nanesene teške tjelesne povrede čvrstim predmetom a ni Bašić nije mnogo bolje prošao.Ono što zabrinjava jeste izjava jednog od napadača, koga je A. Gredića dok je primao udarce začuo kako viče „ubij ga za Bajram“. Tražimo da se ispita da li je uzrok napada nacionalna pripadnost napadnutih mladića ili nešto drugo. Bijelo Polje je opština koja se diči svojim multivjerskim i multinacionalnim skladom, vjerujemo da ta činjenica predstavlja istinsko bogatstvo ovog grada pa ovaj događa najoštrije osuđujemo i pozivamo nadležne organe da počinioce privedu pravdi.Događaji poput ovog i onog iz Berana, kada je Igor Tomkić iz Berana napadnut samo zato što je Hrvat svakako zabrinjavaju i bude pažnju javnosti, pa je potrebno ovakve slučajeve staviti u fokusu pažnje javnosti i kao prioritetne u radu nadležnih organa.Delegacija BS Bijelog Polja će sjutra posjetiti povrijeđene mladiće koji su smješteni u Opštoj bolnici u Bijelom Polju.Cio događaj snimile su siguronosne kamere pekare „Šar“.

Gepostet von Bošnjačka Stranka Bijelo Polje am Montag, 12. August 2019

Није ми јасно због чега су тако брутално поступили према мени. Волио бих да сазнам шта је био мотив мојег пребијања. Глава ме непрекидно боли, не могу да спавам, увече ми се јављају кошмари”, казао је повријеђени младић.

Начелник хирушког одјељења др Душко Миладиновић, потврдио је да се ради о тешким повредама.

Није животно угрожен али повреде су тешке. Нанијете су ударом неким тупо тврдим предметом”, казао је др Миладиновић за ,,Дневне новине“.

У бјелопољској полицији потврдили су да су тројица мушкараца учествовала у пребијању Гредића и казали су да су у току оперативне радње везане за овај случај.

Прочитајте још:

Активирана експлозивна направа у дворишту службеника Казнено поправног дома

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here