Naslovna Politika NSD: Milo Đukanović nije dobrodošao u Berane

NSD: Milo Đukanović nije dobrodošao u Berane

0
Knežević, Đukanović
Milo Đukanović

Povodom konferencije DPS koja će u Beranama biti održana danas u 17. časova, iz Opštinskog odbora Nove srpske demokratije Berane poručuju Milu Đukanoviću da ovdje nije dobrodošao i da su građani Berana to dokazali na svim izborima koji su održani u proteklih 5 godina.

Tako će biti i ubuduće, a Beranci su Mila Ćukanovića poslednji put helikopterom ispratili iz Berana tako što je pobjegao iz ovog grada nakon ponovljenih lokalnih izbora na kojima je pokušao da otme Berancima vlast, istakli su iz NSD-a.

U Beranama je u prethodnih 30 godina uništio svu industriju, iselio stanovnike iz ovog grada, a sad dolazi da promoviše svoje izvitoperene vrijednosti od kojih bi svaki Beranac trebalo da se srami. Pored stanovništva koje svojim lošim politikama progoni sa ovih priostora decenijama unazad sad je krenuo i u progon i otimanje svetinja.

W3Schools

Svi oni koji će danas na konferenciji DPS u Beranama doći da čuju političke instukcije Mila Đukanovića, direktno ili indirektno dobiće instrukcije o otimanju crkve i vjere koja je na ovim prostorima trajala i opstajala 800 godina, o progonu sveštenstva iz naših manastira i crkava, neka dobro razmisle ko su, šta su i da li će i dalje da slijede put rušioca Božjih hramova.

Na Trojičidanskom saboru u Podgorici Beranci su pokazali koliko su spremni i u kom broju da brane naše svetinje, a mi još jednom podsjećamo da Milo Đukanović sa svojom politikom kojom raspiruje mržnju i netrpeljivost među narodom u ovim krajevima nikako nije dobrodošao u ovaj grad, poručili su iz NSD-a.

POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here