Насловна Политика НСД: Мило Ђукановић није добродошао у Беране

НСД: Мило Ђукановић није добродошао у Беране

0
Knežević, Đukanović
Мило Ђукановић

Поводом конференције ДПС која ће у Беранама бити одржана данас у 17. часова, из Општинског одбора Нове српске демократије Беране поручују Милу Ђукановићу да овдје није добродошао и да су грађани Берана то доказали на свим изборима који су одржани у протеклих 5 година.

Тако ће бити и убудуће, а Беранци су Мила Ћукановића последњи пут хеликоптером испратили из Берана тако што је побјегао из овог града након поновљених локалних избора на којима је покушао да отме Беранцима власт, истакли су из НСД-а.

У Беранама је у претходних 30 година уништио сву индустрију, иселио становнике из овог града, а сад долази да промовише своје извитоперене вриједности од којих би сваки Беранац требало да се срами. Поред становништва које својим лошим политикама прогони са ових приостора деценијама уназад сад је кренуо и у прогон и отимање светиња.

W3Schools

Сви они који ће данас на конференцији ДПС у Беранама доћи да чују политичке инстукције Мила Ђукановића, директно или индиректно добиће инструкције о отимању цркве и вјере која је на овим просторима трајала и опстајала 800 година, о прогону свештенства из наших манастира и цркава, нека добро размисле ко су, шта су и да ли ће и даље да слиједе пут рушиоца Божјих храмова.

На Тројичиданском сабору у Подгорици Беранци су показали колико су спремни и у ком броју да бране наше светиње, а ми још једном подсјећамо да Мило Ђукановић са својом политиком којом распирује мржњу и нетрпељивост међу народом у овим крајевима никако није добродошао у овај град, поручили су из НСД-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here