Насловна Политика Нова српска демократија: „Одупри се“ да се огради од Шепеља

Нова српска демократија: „Одупри се“ да се огради од Шепеља

0
nova srpska demokratija nsd
Нова српска демократија

Предсједник одборничког клуба Демократске Црне Горе у Котору, Драган Шепељ, који се грчевито бори за титулу највећег агитпропа покрета „Одупри се – 97 000“ на друштвеним мрежама, данас је поново примитивним речником осуо паљбу по члановима и руководству Нове српске демократије.

„У свом позиву грађанима да дођу на протест у суботу испред зграде Предсједништва, Шепељ је ДПС-у и предсједнику ДПС-а посветио ништа, а ДФ-у све – најгоре, називајући легитимне представнике српског народа у ЦГ: штеточинама, узурпаторима, лакрдијашима, фолирантима“, саопштено је редакцији ИН4С из НСД.

У саопштењу се наводи да брљотине овог пропагандног дактилографа из Котора, због мржње и нетрпељивости којом заудара његов памфлет, не би заслужиле да рефлектор јавности буде уперен у њега, да није примијећено нешто друго: овим приземним нападима, судећи по односу одобравања и подршке на мрежама, которски дактилограф удовољава ниским побудама одређених чланова Организационог одбора, међу којима се налазе и потписници Споразума са опозицијом!

W3Schools

„Са сличним феноменом лицемјерства, јавност је имала прилике да се сретне и у случају цетињског анонимуса и чувара покраденог Народног музеја, Петра Гленџе, који је преписујући из режимских медија квалификације на рачун опозиције, осуо по Демократском фронту, све уз одобравање чланова Организационог одбора. Да иронија буде већа, дотични је то учинио одмах по завршетку скупа на којем је говорио у Подгорици, јер на Цетињу нема коме. Пошто га тамо нико нити чује, нити слуша“, пише Нико Клопан, представник „Нове“.

Он додаје да их у Новој српској демократији не изненађују приземне квалификације, које им је по ко зна који пут упутио „которски Гленџа“, посебно кад се има у виду да је дотични истим и још горим речником писао о митрополиту Амфилохију. Да они, као чувари традиције и црногорске етничке самосвијести сабране у дјелима Петровића Његоша и свега што симболизује трон на којем сједи наш Владика, не очекују ништа боље од оваквих, кад још горе пишу о ономе који је изнад свих нас.

„Премда је у потпуно хаварисаној метафори поручио да је све ово „трка на 400 метара коју војводе и пипуни не могу да истрче“, которски Демократа је само показао да он у хушкачком трку на ДФ, престиже режимске тркаче попут Славка Мандића, Драшка Ђурановића и сличних. Ипак, спремни смо, да пратећи упутства Достојевског „само прођемо“ и оставимо лавеж иза себе, ако се ради о појединачној хистерији, која са покретом “Одупри се” нема везе“, поручују из НСД.

Слободни грађани Црне Горе немају ни воље ни времена да се баве тумачењем категорија „видљивих и невидљивих чланова Организационог одбора“ како их је у једном интервјуу назвао лидер покрета “Одупри се” господин Џемал Перовић, јер нисмо у квизу. А још мање смо сви скупа расположени, да погађамо да ли се ради о видљивој и невидљивој подршци оваквим приземним нападима који дјелују у јеку највеће системске хајке на наш политички савез„, истиче Клопан.

Узимајући у обзир ванредност тренутка, стремљења и напоре које свакодневно улажу из НСД у јединство свих опозиционих фактора, позивају челнике Покрета “Одупри се” и которске Демократе, да се ограде од оваквих и сличних напада на опозиционо јединство.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here