Насловна Политика ,,Нисмо луди да тражимо одлагање Одбора“: Демократе и Коњевић опет у духу...

,,Нисмо луди да тражимо одлагање Одбора“: Демократе и Коњевић опет у духу ,,европских вриједности“

0
Фото: ЦдМ

Учествоваћемо у раду Одбора и у будућем периоду уколико постоји кворум и уколико учествује остатак чланова Одбора са квоте опозиције, казао је након данашње сједнице Одбора за реформу изборног законодавства представник Демократа, Момо Копривица и поставио питање ,,зашто би ико нормалан тражио његово одлагање“.

Ако се има у виду план ДПС-а да свеобухватна реформа треба да се деси тек послије 2020. поставља се питање да ли ико нормалан тражи одлагање Одбора, казао је Копривица након сједнице којој су присуствовали представници делегације Европске уније: шеф делегације ЕУ у ЦГ Аиво Орав и генерални директор за политику сусједства и преговоре о проширењу Кристијан Даниелсон.

Данило Шарановић из Демократске Црне Горе је захвалио на подршци ЕУ за имплементацију Бриселског плана, који је, како каже, ,,срушио Гвозденовићев план којим је била планирана крађа наредних избора“.  Он је поручио и да ,,нема тајног ког Демократе неће открити“.

W3Schools

Рашко Коњевић из СДП-а је казао да је задовољан разговором и додао да су причало о ,,европским вриједностима, потреби за дијалогом и владавином права, као и о слободним и фер изборима“, а нагласио је и да Административни одбор тек треба да се закаже.

Ако буде позитивна одлука Одбора, онда можемо наставити рад Одбора за изборне реформе, јер знамо каква ће бити одлука на пленуму, казао је Коњевић и додао да ,,не треба правити велику драму“ око тог питања.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here