Насловна Насловна Небулозе лидера ДПС-а: НАТО врхунац цивилизације!

Небулозе лидера ДПС-а: НАТО врхунац цивилизације!

0
НАТО бомбардовање
НАТО цивилизација

Пише: Иван Милошевић

Лидер ДПС-а је данас у Бакуу одржао глобалистичко бесмислено предавање и на основу тога постао велика звезда тога скупа. Тај скуп је био посвећен међународним кризама, руковођењем у тим ситуацијама и глобалним покретима. Поред Ђукановића у престоници Азербејџана окупили су се и предсједници бивших југословенских република, попут Бориса Тадића, Стјепана Месића и осталих ју-личности.

Ђукановић не би био Ђукановић да није извалио једну небулозу коју ваља прибиљежити, јер ваљда ће једном некада нашег врховног вођу над вођама неко питати шта је он то причао и ко му је то рекао да каже. Наиме, он је НАТО прогласио једним од највећих цивилизацијских достигнућа након Другог свјетског рата!

W3Schools

-Да би и даље била један од креатора свјетске политике, да би била конкурентна и да би остала у великој игри, Европа мора бити уједињена на цијелом свом континенту, са изграђеним имунитетом на популизам и национализам било ког предзнака, дајући тако смјер прогресивним свјетским токовима. На тај начин ће Европа допринијети да се очува евроатлантизам као једно од највећих цивилизацијских свјетских достигнућа након Другог свјетског рата“, казао је Ђукановић.

Мислим да ово за НАТО није рекао ни Роналд Реган, Весли Кларк и Јенс Столтенберг заједно и задњој двојици без пардона је непријатно због тога и вјероватно ће савјетовати Мила да мало смањи доживљај. Надамо се да их неће послушати и да ће наставити да прича што прича, како би коначно и овима у свијету постало јасно са ким имају посла и што прије га искључили из свога друштва. 

Ништа мања небулоза је и она о Берлинском зиду.

-Кад погледамо данашњу европску и свјетску сцену, односе великих сила, односе Русије и НАТО, Русије и Европске уније, Истока и Запада, као да се намеће питање: да ли је тај зид стварно порушен. Или је он још увијек у нашим главама“, додао је Ђукановић.

Овим ријечима лидер ДПС-а као да је описао све оно што се дешава у његовој глави. Вјероватно у Европи нема лидера једне странке попут Ђукановића који је своје политичко и остало царство изградио баш на Берлинском зиду. Он за домаћу употребу још увијек употребљава комунистичке термине, а његови пулени, једини на Балкану, подижу споменик Брозу.

И сад Ђукановић држи предавање о томе и некога савјетује да поруши те зидове које он у Црној Гори бетонира већ деценијама. Нема шта, лидер ДПС-а је потпуно изгубио политички компас, па сматра да пароле за домађу употребу може да продаје и на свјетској сцени. И што је најапсурдније ове глобалне небулозе учесници форума су поздравили громким аплаузом. Ко је ту луд, збуњен и ненормалан, велико је питање? 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here