Насловна Друштво Национални паркови у никад горој ситуацији: Директору Елвиру Клици 40.000 евра за...

Национални паркови у никад горој ситуацији: Директору Елвиру Клици 40.000 евра за стан, а Проклетије пуне смећа (ВИДЕО)

0
смеће у НП Проклетије

Директор Јавног предузећа за националне паркове Црне Горе (ЈПНПЦГ) Елвир Клица један је од „срећних добитника“ међу 97 функционера који су по повлашђеним условима добили стамбене кредите.

Он је и поред двије куће од 114 и 218 квадрата, три пословна простора од државе добио 40 000 евра да ријеши стамбено питање.

И док се богати на рачун грађана Црне Горе, Национални паркови у никад горој ситуацији.

W3Schools

Стиче се утисак, да Клица о свом послу не зна баш много, осим да помогне разним „валоризаторима“ да нам девастирају оно мало што је остало.

Да је то тако, у прилог говори видео материјал на којем се види у каквом је стању Национални парк Проклетије. Смеће је на све стране, пјешачке стазе скоро и да не постоје, суве гране и лишће нико мјесецима није уклањао. Наиме, снимак је настао  близу села Вусање које припада општини Гусиње.

Мјештани и посјетиоци разочарани су оваквим маћехинским односом према овом мјесту, за које тврде да је до 5-6 година уназад то било најљепши дио Црне Горе.

Иппак, Клица тврди да он савјесно и добро обавља свој посао, наглашавајући да су приходи државног предузећа којим руководи порасли са 2,4 на 3,5 милиона евра, а број посјетиоца националним парковима дуплиран.

Према његовим ријечима, то је само својим радом и резултатима сигурно заслужио да добије стамбени кредит по повољним условима од државе.

Од када је почео да руководи Националним парковима, Клицу су запослени тог предузећа оптуживали да запошљава партијске кадрове и своје суграђане из Рожаја.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here