Насловна Насловна Митрополит Амфилохије: Обезбожени Монтенегрини кумују са злочинцима и издају Христа Бога

Митрополит Амфилохије: Обезбожени Монтенегрини кумују са злочинцима и издају Христа Бога

0
Митрополит Амфилохије

Па и у наше вријеме, силници и моћници који су бомбардовали БиХ – Републику Српску, НАТО пакт, који је наследник нацифашизма. И сад можете да замислите, да наши, који се овдје хвале антифашизмом, да су они ту нацифашистичку организацију признали и постали саставни дио НАТО пакта – Црна Гора и црногорска власт. Страшна је то прича, поручио је митрополит црногорско-приморски Амфилохије.

Митрополит је јуче са свештенством Свету службу Божију у цркви Светог пророка Илије на Нишином киљану на Лукавици и поручио вјерницима да је Христос пострадао мученички, разапет ради спасења свијета и да су тако и они који су његовог духа кроз вјекове страдали и бивали мученици, до најновијих времена, а потом и нагласио да те злочине увијек врше силници и моћници.

Објаснио је да је црногорска власт признала тзв. независно Косово* и злочинце и братоубице, Тачија, Харадинаја и остале, који су, како је казао, стид и срам честитог албанског народа.

W3Schools

Они су сад владари, са њима кумују и опште и ови наши који су у Црној Гори. Срамна је то прича. Као што је срамна прича бомбардовање и ти злочини на Косову и Метохији, тако је срамна прича и признавати те злочинце као владаре и њима предавати на управу Косово и Метохију, поручио је Владика.

Митрополит је на крају нагласио да је Јудиних и Иродијадиних сватова увијек било и да их има и данас.

Нажалост, има се утисак да Европа данас постаје јудинска Европа, јер издаје Христа Бога. А ево, и ми смо сад кренули за том и таквом обезбоженом Европом. И наши Монтенегрини се сад укључују у ту и такву Европу уписујући се у Јудине сватове, закључио је митрополит црногорско приморски Амфилохије.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here