Naslovna Politika Mirović: Nuhodžić prihvatio manir iznošenja primitivnih neistina poput šefa Đukanovića

Mirović: Nuhodžić prihvatio manir iznošenja primitivnih neistina poput šefa Đukanovića

0
dejan mirović, da
Dejan Mirović

Povodom skandalonznog,neistinitog i primitivnog odgovora ministra Nunhodžića na pitanje poslanika Vučurovića o zabrani 4 intelektualaca da uđu u Crnu Goru, želim da obavestim javnost da mi je u februaru 2019 odbijena žalba od strane MUP CG povodom zabrane ulaska ili vraćanja sa graničnog prelaza Dobrakovo u decembru 2018. godine kada sam nameravao da posetim majku i brata u mom rodnom Ulcinju„, saopštio je Dejan Mirović.

Očigledno je da je ministar prihvatio manir iznošenja primitivnih neistina poput njegovog šefa Mila Đukanovića, zarad sakrivanja istine ili primene kaznenih mera protiv intelektualaca koji nisu nikada pozivali na nasilje ili promenu ustavnog poretka.

„Naravno, Đukanović i njegov poltron Nuhodžić primenju drugačiji metod prema kriminalcima u regionu tako da nisam iznenađen ovakim ponašanjem čoveka koji bi trebalo da čuva pravni sistem od onih ljudi koji krše zakon a ne od intelektualaca koji imaju pravo na svoj stav u skladu sa članom 10 Evropske konvencije koji garantuje slobodu izražavanja. Ili se možda moja prava krivica nalazi u konstataciji da opskurni režim u Podgorici ima brojne prijatelje i nesrazmernu moć u Beogradu? U suprotnom MUP ne bi odbio moju žalbu u februaru, Upravni sud ne bi ćutao povodom moje tužbe već 5 meseci. Na ovakav zaključak ukazuje i činjenica da nisam bio predviđen da govorim na obeležavanju Podgoričke skupštine“, piše Mirović.

W3Schools

POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here