Насловна Политика Мировић: Нухоџић прихватио манир изношења примитивних неистина попут шефа Ђукановића

Мировић: Нухоџић прихватио манир изношења примитивних неистина попут шефа Ђукановића

0
dejan mirović, da
Дејан Мировић

Поводом скандалонзног,неистинитог и примитивног одговора министра Нунхоџића на питање посланика Вучуровића о забрани 4 интелектуалаца да уђу у Црну Гору, желим да обавестим јавност да ми је у фебруару 2019 одбијена жалба од стране МУП ЦГ поводом забране уласка или враћања са граничног прелаза Добраково у децембру 2018. године када сам намеравао да посетим мајку и брата у мом родном Улцињу„, саопштио је Дејан Мировић.

Очигледно је да је министар прихватио манир изношења примитивних неистина попут његовог шефа Мила Ђукановића, зарад сакривања истине или примене казнених мера против интелектуалаца који нису никада позивали на насиље или промену уставног поретка.

„Наравно, Ђукановић и његов полтрон Нухоџић примењу другачији метод према криминалцима у региону тако да нисам изненађен оваким понашањем човека који би требало да чува правни систем од оних људи који крше закон а не од интелектуалаца који имају право на свој став у складу са чланом 10 Европске конвенције који гарантује слободу изражавања. Или се можда моја права кривица налази у констатацији да опскурни режим у Подгорици има бројне пријатеље и несразмерну моћ у Београду? У супротном МУП не би одбио моју жалбу у фебруару, Управни суд не би ћутао поводом моје тужбе већ 5 месеци. На овакав закључак указује и чињеница да нисам био предвиђен да говорим на обележавању Подгоричке скупштине“, пише Мировић.

W3Schools

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here