Насловна Издвојено Мило се наљутио: Тражи од Кнежевића и „Вијести“ 100.000 евра

Мило се наљутио: Тражи од Кнежевића и „Вијести“ 100.000 евра

0
Мило Ђукановић

Предсједник државе и лидер Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић тужио је „Вијести“ и власника „Атлас групе“ Душко Кнежевића јер су му, како наводи, повриједили право на част и на углед због навода у интервјуу да постоји снимак који указује да је незаконито примио новац.

Ђукановић је тужбу поднио Основном суду у Подгорици и тражи солидарно 100.000 евра од Кнежевића и „Вијести“, односно по 50.000 евра.

Постоји снимак на коме је Ђукановић у мојој кући и гдје се види да му у спортској торби дајем новац који узима и разговор који је вођен том приликом, али пошто се ту помињу неки људи и неке институције, морам да будем јако опрезан,“ рекао је Кнежевић у интервјуу „Вијестима“. То је повод тужбе, коју заступа адвокатска канцеларија предсједникове сестре Ане Ђукановић.

W3Schools

Главни и одговорни уредник „Вијести“ Срдан Косовић рекао је да су посао урадили професионално и у складу са новинарским правилима.

Једино изненађење је тражени износ од два пута по 50.000 еура, јер би логичније било да је два пута по 47.500,“ рекао је Косовић за „Вијести“, алудирајући на раније објављени снимак на коме се види како бивши градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић од Кнежевића узима коверту са новцем, за коју овај тврди да је у њој 97.500 еура.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here