Насловна Друштво Миличковић СДП-у: Није струја скупа, већ пљачкашке ставке “ОИЕ” вашег шефа Ђукановића

Миличковић СДП-у: Није струја скупа, већ пљачкашке ставке “ОИЕ” вашег шефа Ђукановића

0
Miličković
Василије Миличковић

Ми у Удружењу мањинских акционара Електропривреда АД из Никшића доживљавамо као перфидни атак на нашу ЕПЦГ сумњу да нас и да сва зла и опасности по кућни буџет домаћинстава долазе са наше адресе у Никшићу, све да би забашурили своју политичку одговорност, јер су од ЕПЦГ са осталим посланицима на челу са ДПС послушницима направили “тројанског коња”, наводи се у саопштењу које потписује предсједник Удружења мањинских акционара ЕПЦГ, Василије Миличковић.

Миличковић, у свом реаговању на текст Мирка Станића, члана Предсједништва СДП-а насловљеног “СДП: Смањите ПДВ на струју на седам одсто” истиче да Предсједништво ове странке оваквом изјавом заправо жели да пошаље лажну слику грађанима и да прикрије, како каже, пљачку њиховог вишегодишњег шефа Мила Ђукановића.

Господо из СДП-а, нијесу рачуни за струју високи, већ су високе пљачкашке ставке “ОИЕ”, које сте ви изгласали у Скупштини, a које су невиђени терет за нашу ЕПЦГ, поручује предсједник овог удружења и додаје да су из те партије сагласни са, како је навео, бруталним кршењем Члана 140. Устава Црне Горе.

W3Schools

Осим полтронисања вашем дугогодишњем шефу, показали сте и високи степен незнања. Запамтите, наш Устав строго забрањује повлашћене произвођаче, закључује се у реаговању које потписује Миличковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here