Насловна Мозаик Љекарка оперише са сломљеном ногом: Од наше воље зависи (ВИДЕО)

Љекарка оперише са сломљеном ногом: Од наше воље зависи (ВИДЕО)

0
Даница Груичић
Даница Груичић

Докторка Даница Груичић је поломила ногу, али је то није спријечило да изведе операцију.

Пацијенти који леже на клиници код мене, су много болеснији од мене“, написала је начелница Одељења за неуроонкологију Клиничког центра Србије (КЦС) на свом Инстаграму.

Докторка је у колицима, уз помоћ медицинске сестре, ушла у операциону салу и обавила своју љекарску дужност.

Пацијенти који леже код мене на клиници су много боленсији од мене. Прелом ме спречава да ходам и да се ослањам на ногу, али ме ништа не боли. Не би требало од мене правити хероја, једноставно, моји пацијенти не могу да чекају. Цио жовот сам радила на један одређени начин и сада не могу да радим другачије. Ми овде долазимо и болесни и повријеђени да оперишемо, не зато што волимо да оперишемо када се не осећамо добро, него зато што осећамо огромну одговорност према нашим пацијентима“, написала је докторка.

Даница Груичић

„Не тражите изговоре! Иако сам због сломљене ноге дошла у ситуацију да зависим од туђе помоћи, постоје они којима је помоћ потребнија. Зато сам и ових дана са својим тимом у операционој сали. Увијек ће нас спречавати непредвиђене препреке али од наше воље зависи да ли ће нас савладати или ћемо их превазићи„, поручила је докторка уз фотографију коју је окачила на Фејсбук.

 

 

The post Љекарка оперише са сломљеном ногом: Од наше воље зависи (ВИДЕО) appeared first on ИН4С.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here