Насловна Друштво Лазић на сахрани Далибора Андонова Груа: Нека се чује тишина

Лазић на сахрани Далибора Андонова Груа: Нека се чује тишина

0
Игор Лазић

Игор Лазић – Нигор одржао говор на сахрани свог кума Далибора Андонова Груа и њиме дубоко потресао све присутне, пишу „Новости“.

Речи нису добродошле, чак и оне које се чине највеселијим, јер нису кадре да стоје уз њега. Ми нисмо способни да говоримо о смрти, можемо само да верујемо да је рођење само важна ствар. Нека се чује само тишина. Не прекидајмо је, ћутимо, пустимо је да победи таму. Ћутимо, нек се чује тишина твог веселог осмеха и искрености. Нажалост, Бог узима само најлепше цвеће, што је туга за све нас, породицу, пријатеље, али Бог има свој план. Ми, грешни, непокајани, тек се освестимо онда кад изгубимо најдраже пријатеље. Драги мој Далиборе, шта да ти каже твој пријатељ. Путуј, са друге стране реке тамо се лети без кајта, тамо не мораш да машеш крилима, тамо те чекају моји пријатељи, Дупко и Небојша, нема сумње да ћете вас тројица бити хип хоп трио Универзума, да вам неће бити конкуренције. А ја, ево ту сам, доћи ће један дан кад сви морамо да одемо, па и ја, а до тада сви ми и ја чуваћемо успомену на тебе, на твоју доброту и осмех, твоју музику, а до тада видимо се. Кад будем дошао горе имаћемо једну лозинку, а то ће бити звиждук, знаћете да сам то ја. Почивај у миру, рекао је Лазић.

Српски репер Далибор Андонов-Гру погинуо је прије три дана приликом пада са даске привезане за змаја у близини наутичког клуба у Земуну.

W3Schools

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here