Насловна Насловна Лакић оптужио директора Пореске управе: Мугоша даје паре на камату, рекетира и...

Лакић оптужио директора Пореске управе: Мугоша даје паре на камату, рекетира и краде новац од државе

0
Лакић

Дејан Лакић за којим су црногорске власти расписале су црвену потјерницу, у разговору за ИН4С открива да је директор Пореске управе Миомир М. Мугоша директни учесник у аферама „Клап“ и „Вардар“, те да је, осим тога учествовао у низ других финансијских малверзаца.

Директор Пореске управе Миомир М. Мугоша

„Ова кукавица и криминалац, лопов и учесник главни је за утају и прање новца у аферама „Вардар“ и „Клап“. Ја тебе нећу тужити јер си ништавило лажаво, лоповско, већ ћу те смјестити у Спуж, где ти је и мјесто. И са мном после 20 година познанства, ни ти, ни тај ЦДМ Борис Дармановић не можете се понашати као државници, већ ћутите. Ви дајете инструкције за шему за реализације грађевинара и медија како да перу новац. И државу крадете, ко и како може уплатити, а вама ваш проценат“, рекао је Лакић.

Он даље наводи, да је дуги низ година штитио Мугошу, али да сада жели да открије истину, односно да објелодани кога је директор Пореске управе „рекетирао“.

W3Schools

Бивши градоначелник Подгорице ти је два пута одобрио новац за изградњу пута у Доњу Горицу, ти си га крао, па те је зато он и отјерао. Заборавио си да смо били пријатељи, ја, ти и Томо Челебић. Лажеш да си у Комунално савјесно радио, већ си узимао новац за дозволе. Једино си Јелени Нововић дао дозволи за 5 минута. Лажеш да си бескућник, да ниси имао два стана, кућу и 3 аута. Узео си акције ФК Младост Љешкопоље и направио 20% теби, 20% Саши Скара, 20% Дачи Мугоша, 20% Челебић и 20% Радуновићу на ког ти се води и локал заједно са бизнисменом Мићом Челебићем“, истиче Лакић.

Такође, наводи да Мугоша говори неистину, када каже да није учествовао у аферама „Клап“ и Вардар“.

„Лажеш да са Асановићем и Тоћом Милићем ниси шверцовао цигарете, отимао земљу и стављао на друга имена. Лажеш да ниси аферама „Вардар“ и „Клап“ ти управљао преко Станислава Мартиновића и да ниси одобрио повраћај ПДВ-а. Искористио си Петричевиће и Јокића. Лажеш да Пореску што пребацујеш на Старом аеродрому у Кролинг зграде ниси отео Аћимићу. Није истина да нисам плаћао ПДВ и доприносе. Покажи папир од твог инспектора Губеринића који ми је 7 дана био у контролу. Покажи папире и од покојног Гребовића, ти си наредио да се уништава документација и на стечајеве у Привредни суд ниси дозвољавао да се појави Пореска. Ти си одговоран за све, кажи колико си пута Миленка Мугошу покојног послао да морам дати новац, колико си пута тражио да запослим само ДПС људе, колико си тражио финансирање за Младост Љешкопоље. Лажеш за пословни преко Мораче, Коларевићу си ти одредио паушално порез, да би га Вуковић узео без пара. И није истина да локал са Гогићем код стадиона није твој. Лажес да, „End One“ локал није твој ја, сам ти га брендирао“, рекао је Лакић.

Нагласио је да је директор Пореске управе посједује неколико моторних возила, аутобуса, те да је чак давао и новац на камату.

„Лажеш да аутобуси доо Пеђе Поповића нису твоји. Ти са Даном Петровићем уз Мића Челебића дајеш паре на камату, зеленашу. Јоко Благојевић је твој шпијун којем са блокираних општина одблокираш рачун на сат времена и Фидији одобриш намјештене уплате. Лажеш да ниси никад стан који сте са Леона Дрешаја на мене пребацили наплатио порез, гдје више пореских функционера има станове. Ти, Славен Михаиловић, Милош младеновић, Станислава Мартиновић, Јелена Нововић, Игор улићевић, Миливоје Катнић и Мирко Бановић морате у затвор“, закључио је Лакић.

решење којим се види да је Лакић купио стан од Дрешаја, за који тврди да му је одузео Мугоша

Стан купљен од Дрешаја, гдје порески инспектори никада нису обрачунавали порез

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here