Насловна Насловна Кнежевић: Станковић огрезао у криминалу, а синови му повезани са нарко клановима

Кнежевић: Станковић огрезао у криминалу, а синови му повезани са нарко клановима

0
Knežević
Душко Кнежевић и Ивица Станковић, фото: Инстаграм

Врховни државни тужилац Ивица Станковић је огрезао у криминалу и то је човјек који узима мито, рекао је предсједник Атлас групе Душко Кнежевић.

Вјеровао сам да је храбар човјек, да ће схватити да је вријеме да се ова хоботница раскринка и да се неће понашати, овако како се понаша. Немам намјеру да више ћутим о њему, спремио сам документацију и ускоро ће све његове везе и комбинације бити на свим насловним странама медија широм Европе„, казао је Кнежевић за портал Борба, којег СДТ оптужује за милионске малверзације.

Станковић је узимао мито, синови су му повезани са нарко клановима. Моја порука Ивици Станковићу, да више нема чекања и да је имао довољно времена да се бави својим послом. Његово ћутање је знак да је дио криминалне банде Мила Ђукановића и вријеме је да о њему све откријем. Спремни су сви подаци о њему, поручујем му да ће ускоро, бити главна звијезда на свим насловницама медија. Вријеме не да улизица Мила Ђукановића добије оно што заслужује”, тврди Кнежевић.

W3Schools

Нудили му дил преко Цанетовог ортака

Кнежевић поручује и да су посредници покушали да му нуде одређене дилове.

Бизнисмен Саво Мисита из Женеве је покушао са се повеже самном и да ми пренесе одређене ствари. Одбио сам све то јер иза њега стоји Станко Цане Суботић”, наводи Кнежевић.

Досадашњи протести, како каже, нијесу дали резултата и вријеме је за одређену акцију.

Наводи да Мило Ђукановић са власти може да оде само онако како је и дошао.

“Зато смо одлучили да организујемо протест у четвртак испред зграде СДТ-а. Биће организован превоз из свих градова, очекујемо до 10.000 људи. Тамо ће сви добити инструкције шта и како даље јер након четвртка крећемо у разне, конкретне, акције, радним данима. Позивамо све грађане да дођу, као и политичке партије и НВО сектор и “Одупри се”. Сви треба да изађу на улицу”, наглашава он.

Услови су техничка влада и избори на свим нивоима.

Ацо Ђукановић контролише четири банке

Кнежевић поручује да ће од државе Црне Горе, сваки цент одштете наплатити пред међународним судовима.

“Ка нијесам ни Дафина ни Језда, и ништа са собом нијесам однио. Предајем међународну тужбу да заштитим клијенте банке. Од почетка године је из депозита подигнуто преко 50 милиона евра. Ацо Ђукановић, који контролише Прву банку, Универзал банку, Хипотекарну и Запад банку, спрема урушавање банкарског система. Моја порука људима је да подижу улоге из банке, да их повлаче и да не дозволе да буду преварени”, истиче Кнежевић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here