Насловна Колумне Клеветање

Клеветање

0
Klevetanje
Илустрација

Ево питања: колики треба да је колективни IQ па да сви ђутуре повјерујемо Демократама који букачки остају искључиви у рефроновању како су они заправо нокаутирали ДПС и тиме их трајно политички више него уздрмали?

Уз тај политички, бечићевски класични, наш мр Алекса још поручио да лично није за отимовање и атаковање „ниједне цркве.“ Међутим, власт се, што није непознато, острвила само на СПЦ!

Демократе политикантски, углавном, наставиле да мантрају како су и овог пута оклеветани и да то не чуди будући да се опозициона борба против режима у ствари своди на ударање – по ушима – Демократа… Дочитајмо: дечки су, тако испада, праве жртве!

W3Schools

Е па сад, како је то заиста крајње неубједљиво и више него политички подло, сјетимо се Криптокапића који рече да су Демократе – склоп незнања и лоше намјере. Тим прије, с њима коалиција није могућа, Котор и Будва су доказ једне агоније чији су креатори поменути црвенокраваташи, млади и перспективни „политичари“ невјероватно гладни и жељни власти.

Али, Демократе повикују сваком приликом – држ` те лопова! Слично су чинили и они из позитивне, посебно нападајући ДФ, због којег, истина, остатак опозиције сваки пут мора да се изује и у једном изјасни: јесу или против или за њега.

Шта мислите, како то пада драгињи(&)станковић, разним монтираним бечићима и богдановићима, прохујалом пајовићу и заборављеној азри, и оном досадном либералу који продаје муда за бубреге, пакујући све у причу како би политичари требали бити на свом радном мјесту, као да бојкот парламента није прије свега суштински политичаки догађај. (Требао би, сто му громова, за бојкот увијек тек бити један либерал, који је притом за легализацију проституције и лаких дрога, дакле дувке и ноћних цава…)

Остатку опозиције не смета ДПС, јер су им често шлауф за спасавање, већ непоткупљиви ДФ, који је још једини кадар произвести политички, критични догађај.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here