Насловна Издвојено Јоковић: Савез „Да свако има“ допринос уједињењу опозиције

Јоковић: Савез „Да свако има“ допринос уједињењу опозиције

0
Joković
Владимир Јоковић

Очекујем да се превазиђе ситуација настала након смјене предсједника општине Котор Владимира Јокића, због чега је дошло до разилажења Демократа са СДП-ом. Морамо наћи рјешење и наставити да радимо у складу са договором и „Споразумом о будућности“ којег су потписали сви опозициони посланици и представници покрета „Одупри се“, казао је Владимир Јоковић, предсједник СНП-а.

Он је истакао да је новоосновани савез у Бијелом Пољу, са слоганом “Да свако има“, формиран због уједињавања комплетне опозиције, са циљем да буде што мање расутих опозиционих гласова на наредним парламентарним изборима.

Споразум о формирању савеза „Да свако има“ потписали су СНП, Уједињена Црна Гора, Радничка партија и независни посланици Александар Дамјановић и Анка Вукићевић.

W3Schools

Највећим својим капацитетом учествујемо у протестима опозиције и активни смо на састанцима са опозиционим колегама и покретом „Одупри се“. Максимално радимо на јединству опозиције, јер је то најбољи начин да постигнемо добар резултат на наредним изборима, рекао је Јоковић за „Побједу“.

Предсједник СНП-а, чији посланици бојкотују и даље парламент иако Посебни клуб посланика, са којим је СНП у савезу “Да свако има“, активно учествује у парламентарном раду, каже да се Срђан Милић и Данијела Павићевић придржавају одлуке о бојкоту Скупштине.

Посланици СНП-а су у бојкоту парламента, али све одлуке везане за даље дјеловање наше партије биће донијете на органима партије, додао је Јоковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here