Naslovna Naslovna Jeste da narod teško živi, ali njima je sjajno: Vlada CG sama...

Jeste da narod teško živi, ali njima je sjajno: Vlada CG sama sebe proglasila za udarnike

0

Piše: Nikola Vasojević

Jeste da živimo loše, jedva sastavljamo kraj sa krajem, od dugova ne možemo oka da sklopimo, zarade su tolike da sve više naroda bježi iz Crne Gore gdje god ih noge nose, ali zato, brate, imamo Vladu i premijera koje nema planeta. Ma kakva Amerika, Australija, Švedska i ostala ekonomska boranija, jer ni oni se ne mogu pohvaliti da su u julu već ostvarili 80 odsto planova koje su planirali do decembra. Ama, trebalo bi da dođe onaj austrijski kancelar Kurc, pa da vidi kako se to vlada i kada svaki dan imaš poneku aferu za vratom, a ne samo jednu koga je tog jadnog kancelara stajala političke smjene.

U zemlji iz koje mladi bježe glavom bez obzira, jer neće da rade za 300 evra mjesečno, gdje se hotelijeri žale da ih državne dažbine dave do davljenja i ekonomskog potonuća i gdje čelnici DPS-a preklinju službenike da uzmu otpremnine i skinu im se sa vrata, odnosno iz novčanika, Vlada CG na današnjoj sjednici sama sebi je dodijelila udarničku značku i objavila nesrećnom narodu da je njima odlično, iako je njemu loše!

W3Schools

Objavili su čak i mapu rada ministarstava. Ama, svi su dobili osmice i desetke! Bogami će to morati da se nagradi. Ima da do decembra podijele sijaset državnih stanova za po 40 evra mjesečno, pa da onda navale na stambene kredite za adaptaciju novih stanova, a za koverte i da ne govorimo. Mislim da će početi da ih šalju poštom, jer se nešto zaboravljeni Migo Stijepović nije pokazao vješt u njihovom prenošenju. Nema šta kada se udarnički radi, onda ima da se i udarnički nagradi. A ti, narode narodni, trpi i gledaj. Ko ti je kriv kada ne vidiš med i mlijeko koje ti Vlada CG prosipa ispred očiju i gdje da baš sada da zakačiš tešku kataraktu i ne vidiš ono što oni vide!

POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here