Насловна Насловна Јесте да народ тешко живи, али њима је сјајно: Влада ЦГ сама...

Јесте да народ тешко живи, али њима је сјајно: Влада ЦГ сама себе прогласила за ударнике

0

Пише: Никола Васојевић

Јесте да живимо лоше, једва састављамо крај са крајем, од дугова не можемо ока да склопимо, зараде су толике да све више народа бјежи из Црне Горе гдје год их ноге носе, али зато, брате, имамо Владу и премијера које нема планета. Ма каква Америка, Аустралија, Шведска и остала економска боранија, јер ни они се не могу похвалити да су у јулу већ остварили 80 одсто планова које су планирали до децембра. Ама, требало би да дође онај аустријски канцелар Курц, па да види како се то влада и када сваки дан имаш понеку аферу за вратом, а не само једну кога је тог јадног канцелара стајала политичке смјене.

У земљи из које млади бјеже главом без обзира, јер неће да раде за 300 евра мјесечно, гдје се хотелијери жале да их државне дажбине даве до дављења и економског потонућа и гдје челници ДПС-а преклињу службенике да узму отпремнине и скину им се са врата, односно из новчаника, Влада ЦГ на данашњој сједници сама себи је додијелила ударничку значку и објавила несрећном народу да је њима одлично, иако је њему лоше!

W3Schools

Објавили су чак и мапу рада министарстава. Ама, сви су добили осмице и десетке! Богами ће то морати да се награди. Има да до децембра подијеле сијасет државних станова за по 40 евра мјесечно, па да онда навале на стамбене кредите за адаптацију нових станова, а за коверте и да не говоримо. Мислим да ће почети да их шаљу поштом, јер се нешто заборављени Миго Стијеповић није показао вјешт у њиховом преношењу. Нема шта када се ударнички ради, онда има да се и ударнички награди. А ти, народе народни, трпи и гледај. Ко ти је крив када не видиш мед и млијеко које ти Влада ЦГ просипа испред очију и гдје да баш сада да закачиш тешку катаракту и не видиш оно што они виде!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here