Насловна Мозаик Из Београда у Тиват: Мјештани једва чекају да стану с Депом у...

Из Београда у Тиват: Мјештани једва чекају да стану с Депом у кадар

0

Екипа филма “Минимата” стигла је у Тиват, а броји око 200 људи. Главни глумац Џони Деп је приватним авионом са неколико најближих сарадника врло расположен стигао на црногорску ривијеру, где је планирано да остане око недељу дана.

Деп ће сцене из живота америчког фотографа Јуџина Смита снимати на популарном Острву цвијећа, тиватској Жупи и пешчаној плажи Калардово.

Продуценти филма из Београда са предсједником општине Тиват, Синишом Кусовцем још крајем прошле године имали су састанке и договорили несметано снимање филма на свим локалитетима колико год то буде било потребно.

Продуценти су најавили да ће снимање трајати недељу дана, уз могући продужетак.

„Пројекти попут филма ‘Минамата‘ су пожељни за нашу општину због промоције нашег подручја у свијету и ми смо обезбједили сагласности, као и подршку општинских предузећа и јавних установа. Радујемо се снимању филма са Депом“, стоји у саоштењу предсједника тиватске општине,наводи Б92.

У кабинету предсједника општине Тиват рекли су да им је скренута пажња на тајност.

„Не смијемо ништа да откривамо. Тако су нас продуценти филма обавезали уговором о сарадњи“, рекли су из кабинета Кусовца, а преноси Блиц.

Из екипе филма “Минимата” кажу да је Деп смјештен у најлуксузнијем ризорту Порто Монтенегра са погледом на море, као и да је из Београда за њим у Тиват допутовала и његова послуга.

„Депу изузетно прија промјена и већ је рекао да је Црна Гора прелијепа. Долазак на море после Београда и једно и по мјесечног снимања му изузетно прија“, каже извор близак глумачкој екипи.

За потребе снимања појединих сцена као статисти биће ангажовани мјештани Тивта који са узбуђењем чекају тренутак да са холивудском звијздом стану у исти кадар.

The post Из Београда у Тиват: Мјештани једва чекају да стану с Депом у кадар appeared first on ИН4С.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here