Насловна Политика ГО ПзП: Пуна подршка Небојши Медојевићу за нови мандат

ГО ПзП: Пуна подршка Небојши Медојевићу за нови мандат

0
GO
Сједница ГО ПзП

У Подгорици је јуче одржана сједница Главног одбора Покрета за промјене којом је предсједавао Предсједник Небојша Медојевић.

На дневном реду сједнице нашао се предлог кандидата за Предсједника ПзП, предлог кандидата за чланове ГО, предлог измјена и допуна Статута ПзП-а као и усвајање годишњих финансијских извјештаја ПзП-а, саопштено је из ове странке.

Главни одбор усвојио је и изгласао тачке дневног реда, а у циљу одржавања редовне изборне Скупштине Покрета за промјене, која ће бити одржана у петак, 22.03.2019. године.

W3Schools

Главни одбор је сагласан са Предсједништвом странке, око свих наведених предлога за организовање редовне Скупштине, те даје пуну подршку Предсједнику ПзП Небојши Медојевићу за нови мандат.

Главни одбор даје у пуну подршку актуелним протестима, имајући у виду да су лидери ДФ, чланови ГО, сви наши активисти и симпатизери од 2015. године учествовали у организовању протеста против Ђукановићевог режима, те више пута позивали опозицију на такав вид борбе, с обзиром да је то једини начин који је преостао за рушење диктаторског и аутократског режима, истакли су из ПзП-а и додали:

Такође, због те наше борбе, лидери, функционери, активисти и њихове породице, осјетили су јаке ударце институција Црне Горе које режим користи за политички прогон неистомишљеника. Упркос томе, жеља за промјенама и упорност нису изостали, па ће ГО ПзП наставити са недвосмисленом подршком грађанским протестима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here