Naslovna Društvo Fondacija „Budi human“: Pomozimo da Ivo ode na liječenje u Tursku

Fondacija „Budi human“: Pomozimo da Ivo ode na liječenje u Tursku

0
Ivo Radulović
Ivo Radulović, Foto: Privatna arhiva

Dječak Ivo Radulović ima 12 godina i novi je korisnik Fondacije “Budi human“. Postavljena mu je dijagnoza teškog oblika autizma kada je imao dvije godine.

Kako navode iz fondacije, uprkos toj dijagnozi, primjenom terapeutskih tretmana i biomedicinskih terapija, Ivo je ostvario dobar napredak na svim poljima.

Iako je Ivova porodica izuzetno ponosna na njegov napredak, to nije dovoljno. Ivo je verbalan, ali i dalje ima velike poteškoće da se izrazi, nije samostalan, nema drugar, ali itekako ima sluha za muziku. Terapija matičnim ćelijama se pokazala kao odlična u tretiranju simptoma autizma i roditelji dječaka vjeruju da će Ivu obezbijediti kvalitetniji život. Ivu su odobreni tretmani na klinici Liv hospital u Turskoj i njihov protokol podrazumijeva šest uzastupnih tretmana. Nažalost, porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi potreban novac„, navodi se u apelu za pomoć iz fondacije „Budi human“.

W3Schools

Pomozimo Ivu da dobije šansu da ostvari svoj potencijal i da živi kao i svako drugo dijete, jer on to zaslužuje.

Upišimo 25 i pošaljimo SMS na 14543 ili uplatom na žiro račun 520-38913-27 ili devizni račun 520042000001491096  IBAN broj:  ME25520042000001491096.

Pročitajte još:

Građani protiv radova na Bukovici: Neka Milo nešto ostavi našoj djeci

POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here