Насловна Друштво Фондација „Буди хуман“: Помозимо да Иво оде на лијечење у Турску

Фондација „Буди хуман“: Помозимо да Иво оде на лијечење у Турску

0
Ivo Radulović
Иво Радуловић, Фото: Приватна архива

Дјечак Иво Радуловић има 12 година и нови је корисник Фондације “Буди хуман“. Постављена му је дијагноза тешког облика аутизма када је имао двије године.

Како наводе из фондације, упркос тој дијагнози, примјеном терапеутских третмана и биомедицинских терапија, Иво је остварио добар напредак на свим пољима.

Иако је Ивова породица изузетно поносна на његов напредак, то није довољно. Иво је вербалан, али и даље има велике потешкоће да се изрази, није самосталан, нема другар, али итекако има слуха за музику. Терапија матичним ћелијама се показала као одлична у третирању симптома аутизма и родитељи дјечака вјерују да ће Иву обезбиједити квалитетнији живот. Иву су одобрени третмани на клиници Лив хоспитал у Турској и њихов протокол подразумијева шест узаступних третмана. Нажалост, породица није у могућности да сама обезбиједи потребан новац„, наводи се у апелу за помоћ из фондације „Буди хуман“.

W3Schools

Помозимо Иву да добије шансу да оствари свој потенцијал и да живи као и свако друго дијете, јер он то заслужује.

Упишимо 25 и пошаљимо СМС на 14543 или уплатом на жиро рачун 520-38913-27 или девизни рачун 520042000001491096  ИБАН број:  МЕ25520042000001491096.

Прочитајте још:

Грађани против радова на Буковици: Нека Мило нешто остави нашој дјеци

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here