Насловна Насловна „Епископ ЦПЦ“ својим „благословом“ довео Сутјеску до пораза у Белфасту

„Епископ ЦПЦ“ својим „благословом“ довео Сутјеску до пораза у Белфасту

0
Bojan Bojović
Бојан Бојовић на путу ка стадиону ФК Сутјеска, уочи одласка на Кипар

ФК Сутјеска је после синоћњег пораза у Белфасту имала потешкоће да пронађе главног кривца за пораз. Познато је да Сутјеска има скупљи и квалитетнији тим од шампиона Сјеверне Ирске, ФК Лимфилда, па је самим тим овај пораз био изненађујући, али „сила Бога не моли“.

Бојан Бојовић „епископ ЦПЦ“ је, са све мантијом, путовао са клубом Сутјеска на синоћну утакмицу у Белфасту. Осим што је бодрио свој тим као навијач, он је имао и велику „пастирску улогу“.

„Освештао“ је и терен у Кипру, гдје је Сутјеска глатко поражена са 3-0 од Апоела, а да Дукљанима и представнику НВО ЦПЦ буде још теже, побринуо се троструки стријелац, Србин, Андрија Павловић.

W3Schools

Уз „благослов“ Бојовића Сутјеска је претрпјела још два пораза од нејаког клуба из Сјеверне Ирске. Немали број пријатеља и поштовалаца Сутјеске изгубио је жељу да се нађе на трибинама стадиона крај Бистрице након сазнања да је распоп Бојовић напрасно постао „пријатељ“ клуба.

За овај „трансфер“, према ријечима нашег саговорника, одговоран је Ђоко Кривокапић, дио управе клуба. Поступак Кривокапића наишао је на осуду његових колега, који га сматрају главним идеологом овог посрнућа никшићког престижног клуба.  О овоме се ћутало све до синоћњег пораза који је претрпјела Сутјеска.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here