Насловна Поглед Џони Штулић шокирао „Лијепу њихову“: Сви Хрвати су Срби

Џони Штулић шокирао „Лијепу њихову“: Сви Хрвати су Срби

0
Štulić
Штулић

На просторима бише Југославије постоје само три етничке групе народа: источни Срби, западни Срби и радикални Срби. Источни Срби живе на подручју Македоније, Црне Горе и Србије, западни Срби су у Босни, Хрватској и Словенији, а радикални Срби су усташе и четници – ово је изјавио Џони Штулић, некадашњи лидер групе Азра и једна од највећих легенди југословенског рока, који је с са сцене нестао у време распада СФРЈ и наставио да живи повученим животом у Холандији.

Ријетко даје интервјуе, а када то учини, обично се мјесецима препричавају и цитирају. Такво је било и његово виђење ратова на простору бивше Југославије деведесетих година прошлог вијека:

По мом мишљењу, Јевреји се свете Њемцима преко нас! Иначе, ми смо меки стомак Европе, а Американцима није уопште у интересу та Европа. Можеш ти Американцима да кажеш шта хоћеш, да им се додвораваш, да чиниш по њиховом, али они ће да те кокну ако нађу за сходно. Мора да постоји дежурни кривац цијело вријеме. На 200 метара од Бијеле куће је највећи криминалац на свијету. Али, мора се направити привид да су Срби или Ирачани највећи криминалци. Тако, мора постојати Педро који виси – казао је Штулић.

W3Schools

Извор: Еспресо/Искра

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here