Насловна Политика ДСС: Власт да хитно приступи решавању унутрашње политичке кризе

ДСС: Власт да хитно приступи решавању унутрашње политичке кризе

0
dss
ДСС

Крајње непрофесионално, необјективно и за рачун власти пристрасно информисање јавности од стране РТС-а, као јавног сервиса, о политичким и другим збивањима у Србији основни је узрок јавно исказаног незадовољства дијела грађана Србије, које је кулминирало вечерашњим упадом једног броја демонстраната и лидера Савеза за Србију у зграду РТС-а, наводи се у саопштењу Демократске странке Србије.

Ова партија поново упозорава да политичка криза у Србији не може да се ријеши њеним игнорисањем, као ни, како кажу, “у овом тренутку још увијек непримјереним методама борбе против ауторитарног режима“.

ДСС позива власт да позове опозиционе странке на разговор и договор о условима за одржавање слободних и фер избора, при чему је стање у медијима једна од основних тема, и да тиме омогући да се политички живот у Србији врати у нормалне токове.

W3Schools

Све друго ће да води порасту политичких тензија и дестабилизацији Србије у моменту када је њена стабилност пријеко потребна због бројних спољних претњи њеном интегритету“, закључују из ове странке.

Прочитајте још:

Протест испред РТС-а: Кордони полиције остали, ново окупљање данас

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here