Naslovna Naslovna DPS politikanti: Mila tobož kude, a stvarno brane

DPS politikanti: Mila tobož kude, a stvarno brane

0
Đukanović i Ivanović

Piše: Ivan Milošević

Odavno odvratnijeg teksta nijesam pročitao od današnjeg u prikrivenoj DPS novini sa smiješnim iritantnim naslovom „Teško onom koga Rusija Brani, a Srbija hrani“.

Njegov autor tobož kritikuje DPS, drži lekcije njenom lideru, sprda se sa lakrdijom od lakrdije od tobožnjeg državnog udara, ali na kraju poručuje nevino osuđenim u toj sudskoj aferi “ Teško onom koga Rusija brani, a Srbija brani“. 

W3Schools

Mislim da ni mlade vedete DPS-a, poput Andrije Nikolića i Aleksandre Vuković, ne bi sklepale vještiju DPS priču. Autor se tobož ubi od muke da nagrdi DPS, pa ga razvlači na čitavoj strani i nabraja njegove slabe osobine, od nedostatka demokratije, pa do viška diktature, ali baš kada mislite da će zaključak biti logičan, odnosno da će vladajuća stranka biti zakovana na zidu srama i antidemokratije, autor sve to izvrće naopačke i okolo naokolo se vraća na glavnu DPS parolu o ugroženosti Crne Gore od Rusije i Srbije!

I još se ta „bratska“ preporuka upućuje liderima opozicije, odnosno sugeriše im se da na tim adresama za njih spasa nema! Logično je onda zaključiti da im se davjetuje da je bolje da vide kako da se nagode sa liderom DPS-a, jer sa kime bi drugim, kada su im već zatvorena vrata Beograda i Moskve. 

I to je suština svih kvazinovinarskih i kvazintelektualnih savjeta ekipe prikrivene DPS novine. Imaju oni, istina, krupnih kritika na račun DPS-a i njegove vladavine i rado bi ih skinuli sa vlasti, kako bi ih oni zamijenili, ali na osnovu ovakvih tekstova nije teško zaključiti da se za Srbe u tom slučaju ništa ne bi drstično promjenilo, odnosno bilo bi im možda gore nego danas. Srbi u Crnoj Gori danas svoj nacionalni i ostali iodentitet brane na taj način što ne pristaju da im se Rusija i Srbija serviraju kao svjetski dušmani, pa bi od neke buduće vlasti u ovoj nesrećnoj državi zahtijevale zaokret spoljne politike u tom pogledu. Međutim,od ovih tobožnjih kritizera vladajuće stranke iz njihove prikrivene novine u tom pogledu bi dobili „šipak“. Nijesu oni ništa manje Antisrbi i Rusofobi od vladajuće DPS, samo im izgleda smetaju pozicije sa kojih se za to zalažu, pa bi rado malo bili i oni na vlasti i nastavili da reže na Beograd i Moskvu. 

Zbog toga se nadam da će se Srbi u Crnoj Gori konačno jednom zasvagda opametiti da ne nasjedaju na ovakve kvaziintelektualne i u suštini antisrpske marifetluke tobožnje DPS opozicije i da će se okrenuti sebi i svojim interesima. Očigledno je da u tome za sada nemamo iskrene saradnike u Crnoj Gori, jer je ostatak i pozicione i opozicione scene antisrpski naelektrisan.

Stoga, sve za Srpstvo, pa šta nam Bog da!

POSTAVI ODGOVOR:

Please enter your comment!
Please enter your name here