Насловна Насловна ДПС политиканти: Мила тобож кудe, а стварно бранe

ДПС политиканти: Мила тобож кудe, а стварно бранe

0
Ђукановић и Ивановић

Пише: Иван Милошевић

Одавно одвратнијег текста нијесам прочитао од данашњег у прикривеној ДПС новини са смијешним иритантним насловом „Тешко оном кога Русија Брани, а Србија храни“.

Његов аутор тобож критикује ДПС, држи лекције њеном лидеру, спрда се са лакрдијом од лакрдије од тобожњег државног удара, али на крају поручује невино осуђеним у тој судској афери “ Тешко оном кога Русија брани, а Србија брани“. 

W3Schools

Мислим да ни младе ведете ДПС-а, попут Андрије Николића и Александре Вуковић, не би склепале вјештију ДПС причу. Аутор се тобож уби од муке да нагрди ДПС, па га развлачи на читавој страни и набраја његове слабе особине, од недостатка демократије, па до вишка диктатуре, али баш када мислите да ће закључак бити логичан, односно да ће владајућа странка бити закована на зиду срама и антидемократије, аутор све то изврће наопачке и около наоколо се враћа на главну ДПС паролу о угрожености Црне Горе од Русије и Србије!

И још се та „братска“ препорука упућује лидерима опозиције, односно сугерише им се да на тим адресама за њих спаса нема! Логично је онда закључити да им се давјетује да је боље да виде како да се нагоде са лидером ДПС-а, јер са киме би другим, када су им већ затворена врата Београда и Москве. 

И то је суштина свих квазиновинарских и квазинтелектуалних савјета екипе прикривене ДПС новине. Имају они, истина, крупних критика на рачун ДПС-а и његове владавине и радо би их скинули са власти, како би их они замијенили, али на основу оваквих текстова није тешко закључити да се за Србе у том случају ништа не би дрстично промјенило, односно било би им можда горе него данас. Срби у Црној Гори данас свој национални и остали иодентитет бране на тај начин што не пристају да им се Русија и Србија сервирају као свјетски душмани, па би од неке будуће власти у овој несрећној држави захтијевале заокрет спољне политике у том погледу. Међутим,од ових тобожњих критизера владајуће странке из њихове прикривене новине у том погледу би добили „шипак“. Нијесу они ништа мање Антисрби и Русофоби од владајуће ДПС, само им изгледа сметају позиције са којих се за то залажу, па би радо мало били и они на власти и наставили да реже на Београд и Москву. 

Због тога се надам да ће се Срби у Црној Гори коначно једном засвагда опаметити да не насједају на овакве квазиинтелектуалне и у суштини антисрпске марифетлуке тобожње ДПС опозиције и да ће се окренути себи и својим интересима. Очигледно је да у томе за сада немамо искрене сараднике у Црној Гори, јер је остатак и позиционе и опозиционе сцене антисрпски наелектрисан.

Стога, све за Српство, па шта нам Бог да!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here